2777
2789
عنوان

پزشکی بم ارزششو نداشت🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 35 پست
حالا فکر کن من از تهران میخواستم برم این طور شهر ها … تهش تعهدی تهران رو زدم

من اصلاااا تعهدی نمیخواستم حتی ازادم قبل تعهدیا زدم به اهداف من نمیخورد کلا حتی تهرانش 

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم دانشجوهای پزشکی انتظار اسکورت و فرش قرمز دارن 🤪 ببخشید عزیزم بلا نسبت شما ناراحت نشیا

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

ببخشید کجای تهران؟

اطراف تهران کجاش دقیقت مشخص نیست مثلا احتمالا دماوند فیروز کوه اسلامشهر شهر قدس پردیس پاک دشت و …. هر جایی که نیاز باشه به دانشگاه علوم پزشکی بستگی داره کجا بفرسته 

اطراف تهران کجاش دقیقت مشخص نیست مثلا احتمالا دماوند فیروز کوه اسلامشهر شهر قدس پردیس پاک دشت و …. ه ...

اهان .اینا خیلی بهتر از مناطق محروم سیستان و بلوچستانه

یا جنوب کشور .موفق باشی 

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

بنظرم دانشجوهای پزشکی انتظار اسکورت و فرش قرمز دارن 🤪 ببخشید عزیزم بلا نسبت شما ناراحت نشیا

شما کی باشی که بتونی منو ناراحت کنی عزیزم❤️

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال