2777
2789
عنوان

بنظرتون مادرشوهرم بهم تیکه انداخت یا من دیوونم❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1777 بازدید | 74 پست
چرا

میخوام حرفامو بهش بزنم،میخوام بگم ۲۱۴تا سکه زیاد نیست و آخرش هم مگه ما خودمون جهیزیه نخریدیم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی عزیزم؟به واسطه همون پدرمادر؟.اونا اصلا از من خوششون نمیاد

ولی همین سخت گیری باعث شده به داماد سخت بگیرن و توروبالا ببرن ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ببین بعضی آدم ها حاضرجواب نیستن و نمیتونن خوب جواب بدن. بنظرم شما هم بد جوابشو دادی. بی خیال کشش نده ...

یعنی من خوب جواب ندادم؟

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

دلش پر بوده ی حرفی زده که چندان بد هم نبوده شما هم که جواب دادی دیگه فکر کردن نداره

من چندین سال حالم بد میشه از ی حرف

اگه فکر می‌کنی پسر ایشون لیاقت شما رو نداره چرا باهاش ازدواج میکنی

لیاقت نداشت دیگه عزیزم

اشتباه از من بود ک ازدواج کردم

میگفتی باشه تو خوبی😂

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

تیکه انداختخ ولی برات مهم نباشه، دلش پر بوده خواسته ی چیزی بگه، ولش کن بابا همینکه ازدواج کردید و با ...

اصلا زندگی خوبی نداریم

عزیزم مادر و پدرت هر چقدر مخالف هم ک بودند این نظر درست نبود یعنی چی مخالفی نده دختر تو نباید مسئولیت خودت رو بندازی گردن یکی دیگ با احترام کامل من اینکارو زرنگ بازی میدونم و مادرشوهرت هم اگ قصد تیکه داشت خیلی بدتر از اینا میتونست بگه...به نظرم از پری دلش اینجور گفت

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درون‌گرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم