2777
2789

حالا خدایی خواهر شوهر بزرگم  خودش برا من بد نبوده 

یه اختلافای جزئی گاهی بینمون پیش اومده ولی در کل خوبه 

الان خودش ازدواج کرده(ازدواج دومشه) شیش تا خواهر شوهر داره

اونا هم خوبن 

فقط یکیشون اعجوبس 

تو عروسی دیدیمش 

یه دستش سه تا تک‌پوش کلفتتتت 

یه دستش بیست تا النگو 

هر گوشش چهار تا گوشواره

گردنشم سه چهار تا خفتی پهن روی همدیگه 

یه گردنبندم داشت پلاکش یه تمساح برجسته خیلی بزرگ بود 

شاید اندازه نصف کف دست 

ینی هر کی میدید فقط به این فکر میکرد چطور نمیترسه تو خیابون خفتش کنن 

حالا مادر شوهرم میخواد پاگشاشون کنه با همه خواهر شوهراش 

به ما هم گفته بیاید (شمالن)

ما  شیش ساعت راه داریم  باهاشون 

مادر شوهرم میگه حتما شما هم بیاید 

پدر شوهرم گفته دوست دارم یه  وقتی بیان(ما) براشون غاز و اردک و ماهی و ... بخرم پاک کنیم  درست کنیم با خودشون ببرن ولی خواهر شوهر و فک و فامیلش باشن نمیشه 

مادر شوهرم اینو بهم گفت 

بعدشم گفت 

حالا شما بیاید 

اونا صبح میرن 

شما بعد از ظهر برید 

تو این مدت بابا وسیله بخره پاک کنه براتون 

الان دو دل شدم که بریم یا نریم 🥲

یه حسی داشت وقتی گفت بابا گفته این دفعه نیاین 

میدونم از سر خیر خواهی بوده اما 

چون از این اخلاقای بد ندارن

واییییی از دست تو

خب گفته ب شما نمیرسه

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

با  اجازه استارتر بچه ها میشه راهنمایی کنید برای ازدواج با مرد ک قبلا ازدواج داشته  دختر مجرد چقد باید مهریه بزنه؟بیشتر از چهار ده تا میگه نه ولی میگه چند سال بعد ازدواج خونه بنامت میکنم

من بلد نیستم پست بزارم اینجاها میپرسم ک نظر بقیه رو بدونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا حاشیه درست نمیکنم ولی میگم گفته اون موقع بیاید خب ما هم همون موقع بریم😁

سخت نگیر

نمیگم حاصیه درست کردی

میگم ناراحت نکن خودتو

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
خداییقدر همچین خانواده ای رو بدون

اره واقعا 

ببین پدر شوهرم خیلی سختگیره و ظاهرش بد اخلاقه

ولی قلبش انقد مهربونهههه🥲

وقتی ما میخوایم از اونجا برگردیم 

هیچوقت نمیاد پایین تو حیاط خدافظی کنه 

پشت پنجره وایمیسته 

بعد ها فهمیدم دوست نداره ما بفهمیم گریه میکنه🥺

با اجازه استارتر بچه ها میشه راهنمایی کنید برای ازدواج با مرد ک قبلا ازدواج داشته دختر مجرد چقد با ...

بعد ازدواج هیچ خبری نیست الان برات کاری کرد کرد نکرد بعدشم نمیکنه. و از طرفی حق طلاق حتما با تو باشه یا کنار مهریه چهارده تا دنگ‌خونه بنداز. خواهر من چهارده تا سکه است ازدواج اولن بعد چهارده سال با دوتا بچه هر روز میزنه‌خواهرمو میندازه بیرون. با وکیلم صحبت کردن گفتن هیچی نمیرسه همه چی هم ب نام مادر شوهر و پدرشوهرش میزنه. و وکیل گفته نهایت طلاقم بگیری سالی یه سکه میده بهت با اینکه همه‌چی داره. سفت و سخت برو جلو . خرشون از پل بگذره خدا رو بنده نیستن

چه خانواده ی همسر خوبی داری . قدرشونو بدون . من ۶ ساله عروسی کردم یکبار کرونا گرفته بودم یه کاسه اش ...

اخی عزیزم 

سخته ادم توسط اطرافیانش محبت نبینه 

ما که الان اومدیم یه شهر دیگه 

از هر دو تا خانواده دور شدیم