2777
2789

دلم نمیاد به ی پچ‌پچ ۳۰ تومن پول بدم 😐

یا ۷۰ تومن بدم به ۵ تا سیب زمینی

تو خانواده ما فقط بابام خرید میکنه حالا ک سفرن مجبورم خرید کنم اعصابم بهم میریزه 

نون لواش چرا باید ۳۰ تومن باشه اخهه

شما اینجوری نیستید‌؟😂

یا مثلا خرید لباس وضعیت یجوریه ادم نمیتونه بفهمه کی داره تو پاچش میکنه کی ارزون میده 

اتفاقا این گرونی از طرفی خوبه برای اینکه خانمت ، بچت با هر کسی بفهمه اون پدر خانواده یا شوهرش یا برادرش با چه بدبختی پول در میاره و خرج خانواده می‌کنه 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا این گرونی از طرفی خوبه برای اینکه خانمت ، بچت با هر کسی بفهمه اون پدر خانواده یا شوهرش یا برا ...

دیدگاه عجیبی داری

واسه اینکه خانوادش بفهمن گرونی خوبه؟

خودش که بدتر پاره میشه بخاطر گرونی 

سیب‌زمینی کیلویی ۳۰ تومنهپچ پچ نخریدم نمیدونملواش هم دونه ای ۳۰ تومن نیست

الان عکس فاکتور میزارم عزیزم

من ننوشتم دونه ای ۳۰ تومنه 

اخرین باری که من ی بسته لواش گرفتن ۵ تومن بود الان ۳۰ 

دیدگاه عجیبی داریواسه اینکه خانوادش بفهمن گرونی خوبه؟ خودش که بدتر پاره میشه بخاطر گرونی

این کامنتم رو هر کسی متوجه نمیشه 

نمیتونم توضیح بدم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

من همه خریدام اینترنتی هست به همین دلیل

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

امروز رفتم آزمون قوه قضائیه ثبتنام کنم ۶۵۰ شد هنوز دارم حرص میخورم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱