2777
2789

من ۳۸ سالمه طرف هم ۳۸ سالشه من طلاق گرفتم اون ۱۰ سال پیش نامزد کرده و  بهم خورده. من عکس براش فرستادم تصویری هم زیاد حرف زدیم باهم ولی  همیشه بهم گفته چقد تو خوشگلی. الان استرس دارم میگم عکسام ازخودم بهتره اخه تو عکس پوست ادم یک دسته بعدم اون منطقه و قومی که هستن زن های خوشگل. و ارایش زیاد.  فراونه ‌میخوام وقتی من دید نظرش همون  باشه که با  دیدن عکسم بهم گفته ولی  خواستم بپرسم شما تجربه داشتین بگین پی کار کنم چی بپوشم یه کرم خوب بگیرم  رژ خلاصه خواهرانه بگین هرچی میدونید هرچی بلدین و بگین چند درصد امکان داره بخوره تو ذوقش

اگه تصویری حرف زدین قیافه اصلیتو دیده دیگه تو عکس خیلی آدم خوب میشه ولی تو ویدیو کال نه

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگی تصویری هم حرف زدین خب انچنان فرقی نداره 

میکاپ شلوغ نکن یه ارایش ملایم داشته باش ولی موهات خوش حالت باشه 

ولی اخه چجوری یکسال باهمین و همدیگه رو ندیدین هیچوقت درک نکردم

در پی تحقق یک رویا...⚖

اسی خیلی بخوای کرم پودر جدید و آرایشی که همیشه نمیکنی رو پیاده کنی.. یه افتضاح در میاد که نمیتونی جمعش کنی. مثل همیشه که میری مهمونی دوستانه.. یا دورهمی و بیرون و دستت عادت داره بش آرایش کن.   استرس رو مرد باید داشته باشه.  شور و شوق داشته باش چهره ت انرژی مثبت بده... خوشبخت بشی

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
اسی خیلی بخوای کرم پودر جدید و آرایشی که همیشه نمیکنی رو پیاده کنی.. یه افتضاح در میاد که نمیتونی جم ...

قربونت برم .ولی قصدمون فقط دیدار میگم شاید خوشش بیاد بگه باهم رابطه جدی برقرار کنیم البته نظر منم مهمه

اون کردستان من اصفهان

الان دیگه آرایش لایت مد شده. کردا هم مثل قدیم غلیظ نمیزنن. من ماه پیش رفتم عروسیشون. همه موها ساده و آرایش ها ملایم و شیک. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
قربونت برم .ولی قصدمون فقط دیدار میگم شاید خوشش بیاد بگه باهم رابطه جدی برقرار کنیم البته نظر منم مه ...

در هر صورت خانما همیشه خواستنی تر هستن.