2777
2789
عنوان

رفتار زشت همسرم

120 بازدید | 8 پست

من مادرم نزدیک ۳۰ روز هست فوت شده 

مجبور شدم بیام شهری که پدرم هست و چون حال خیلی بدی دارن خانواده کنار هم باشیم

دو هفته بعد فوت مامان رفتم شهر خودم و یک هفته ای بودم اونجا

باز برگشتم خونه بابا و فردا میرم خونه خودم ( شهرامون دو ساعت فاصله دارن)

با خواهر برادرام قرار گذاشتیم که بعد از چهلم تقسیم تایم کنیم که حداقل همین ۶ ماه اول حواسمون به پدرمون باشه 

منم گفتم یک هفته تو ماه رو هم برای من بزارید میام

همسر من چون شغل دولتی داره چند روز اول اینجا بود و رفت

دفعه اول که رفتم خونه خودم کلی غذا و...براش درست کردم فریز کردم و بعد اومدم اینجا

خودش هم با توجه از شناختی که ازش دارم به هیچ عنوان مخالف این موضوع نیست که تو این شرایط کنار پدرم باشم

اما هفته قبل پیام داد که پول لازم دارم سر فلان چیز 

گفتم من پس انداز ندارم ۴۰ تومن داشتم که برای مراسم مادرم خرج شد بابا هم بعد چهلم حساب کتاب می‌کنه با ما الان روم نمیشه بهش چیزی بگم

شروع کرد. که آره داشتی هم نمیدادی در حالی که اصلا اینطوری نیستم همیشه هر چی داشتیم با هم بوده و اتفاقا اون کوتاهی کرده تو این زمینه اما من نه

منم گفتم راست بگو که بشه به وقتش کمکت کرد 

تو یهو اومدی میگی ۷۰ تومن بدهی دارم همیشه همینجوری می‌کنی من دقیقه نود باید بدونم

خلاصه که کلی حرف بهم گفت و تموم 

از یکشنبه هفته قبل رفته که رفته نه پیام نه زنگ نه حالی

با اینکه من واقعا بهش نیاز داشتم تمام این مدت و واقعا حال روحیم بد بود

اما اون خودش رو دریغ کرد 

اصلا هم دلم نمی‌خواد برگردم خونه اما مجبورم برم

به نظرتون من نباید ناراحت باشم؟ الان برم چیکار کنم میترسم باهام حرف نزنه و رابطمون  خراب بشه چون من تحمل بی محلی ندارم  .احساس میکنم اصلا براش مهم نیست من نیستم...

خیلی ناراحتم از طرفی حق با منه نمیتونم برم منت کشی کنم

باهاش حرف هم زدم قبل دعوا کردنمون اما بدتر کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو پیام خیلی محترمانه بنویس من توی این مدت بهت احتیاج داشتم و همه کس و کارمی اما پشتمو خالی کردی. حالا یه چیزی توی همین مایه ها نری همینو بگی.

منظورم اینه درد و دل کن باهاش حرف دلتو بزن .

توی پیام بنظرم قشنگتره چون میمونه و روش فکر میکنه

[QUOTE=398871903]آره ولی من پیام دادم بهش بابت کاری و ازش درخواست کردم یه کاری انجام بده ولی جواب نداد [/

بنظرم سیستم مردا با زنان فرق می‌کنه.تو بهای شبیه اون رفتار کنی که کارت ب جدایی می‌کشه.گذشت کن تماس بگیر ولی بعدش شرمندش کن با حرفات 

خدا بیامرزه مادرت رو. روحش شاد باشه

شوهرت نباید تو این شرایط ناراحتت کنه. شاید واقعا بدیهی بدی داشته باشه و رو پولت حساب کرده بود. ولی در هر صورت بنظرم تو اصلا مقصر نیستی خلاصه شرایطت خیلی فرق میکنه

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

پدربزرگ مادریم که فوت کرد بابام با چندتا از فامیل های دور  ، دور هم نشسته بودن و شوخی میکردن و یکدفعه میخندیدن 

روز دوم هم رفته بودن باغ پشت خونه پدربزرگم کباب درست کرده بودن بعدا یکی از فامیلامون گفت که بابامو دیده و بابام بهش گفته به کسی نگه 

عمه هامم آرایش کرده و با تیپ های عجیب غریب اومدن بعد که بهشون اعتراض کردن گفتن ما همیشه خوشتیپیپم

مامانم رفته بود مشاور گفته بودن دعوا نکن با محبت و آروم بشین حرف بزن باهاش ولی مامانم دعوای شدید راه انداخت