2777
2789
عنوان

مامانم رفته نظافت پولشو بهش نمیدن

327 بازدید | 34 پست

الهی خیر نبینن آدمای ظالم کثیف 

توکه گدا و خسیسی غلط می‌کنی کارگر میگیری برای خونه ات 

بخدا خداروخوش نمیاد مامانم می‌ره نظافت خونه مردم 

ی زنه زنگ زد خونم نقاشی شدس مامانم ۱۱ ساعت براش کار کرده میگه من به تو ۷۰۰ بیشتر نمیدم😐😐😐😐😐😐درحالی که ساعتی ۲۰۰ محاسبه میشه 

مامانمم زنگ زد گفت من عرق ریختم حلال نمیکنم 

اشکم داره درمیاد ازین همه بی عدالتی و پست فطرتی 

من خودم با وضعیت نداریم از پیش ی نیازمند رد میشم جیگرم آتیش میگیره از گلوی خودم میزنم بهش کمک میکنم حتا شده مقدار کم 

اونوقت این بی انصافا اینطوری میکنن😭😭😭😭خدا پس کجایی

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته آدمای اینجوری اولش باید باهاشون طی کنه

یه کمکی هست میاد واسه مامانم حالا ساعتی صد میگیره بنده خدا،طبقه پایینی گفت بگو واسه منم بیاد بعد پولش رو به تومن زده سیصد کم کرده،بعد میگه کارش رو پسند نکردم خوب کار نکرده،بعد همش زنای شکم سیر محل رو می‌بره کافه دعوت می‌کنه خونه ش روضه و فلان می‌ذاره ولی حق کارگر نمی‌ده 

واگذارش کنید بخدا اولش قیمت رو کذروندن؟

مامانم گفت ساعتی ۲۰۰

زنه گفت دستم خالیه مامانم گفت عیب نداره ۱۵۰ بدید بهم 

اونم گفت باشه بعد کار میدم 

حالا الان کار کرده مامانم 

به مامانم زنگ زده اره ۷۰۰ بیشتر نمیدم بهت😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

بگه یا پول میدین یا میرم داد هوار پیش همسایه هات

مادرش پول حلال درمیاره که ابروش حفظ بشه بعد بره دادو هوار؟

اسی خدا جای حق نشسته عزیزم نگران نباش

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

اول پول بگیره بعد کار کنه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

مامانم گفت ساعتی ۲۰۰زنه گفت دستم خالیه مامانم گفت عیب نداره ۱۵۰ بدید بهم اونم گفت باشه بعد کار میدم ...

حالا هرچی میده بگیرین و بگین حلال نمیکنید تا همونم از دستتون در نره