2777
2789
عنوان

کم خونی شدید دارم سرم گیچ میرم چشام سیاهی تپش قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 27 پست
یدفعه ای بلند نشو وقتی بلند میشی یکم وایستا سیاهی و سرگیجت خوب شه بعد راه برومنم کم خونی شدید داشتم ...

دقیقا لخته های بزرگ ازم دفع میشد ببخشید انگار دستشویی خون می فتم

اما ضررش از ال دی خیلی کمتره

باش میتونم مثلاا ال دی ازامشب نخورم مارولین بجاش بخورم؟ال دی خارجی گرفتم لویتود این پیزا هست اسمش

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باش میتونم مثلاا ال دی ازامشب نخورم مارولین بجاش بخورم؟ال دی خارجی گرفتم لویتود این پیزا هست اسمش

اره گلم خاصیتش همونه

انشاءالله به زودی بارداربشی

تربت امام حسین خودت وشوهرت قبل اقدام بخور

ودورکعت نمازهم بخون

امیدوارم به زودی خبرشو بدی

اره گلم خاصیتش همونهانشاءالله به زودی بارداربشیتربت امام حسین خودت وشوهرت قبل اقدام بخورودورکعت نماز ...

ممونم عزیزم ازکمکت تشکر

انشالاهرچی خیره من ک دیگه سر شدم واقعا

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

نمیدونم تو را خدا ول نکن من توجه نکردم الآنم وضع بدی دارم

چیو ول نکنم؟عزیزم کلادفع کیست انواع مختلفش هس دردداره هرچی بزرگترباشه البته

میشی انشاءالله خیالت راحتکاری گفتم رو بکن

چشم فک میکنم خونه داشته باشم حتمانجام میدم

چیو ول نکنم؟عزیزم کلادفع کیست انواع مختلفش هس دردداره هرچی بزرگترباشه البته

منظورم اینه دکتر بری داروهاتو مرتب بخوری من کیست داشتم دکتر رفتم ولی دارو نخوردم

صبح ناشتا سیب قرمز رنده شده با عسل و گلاب بخور 

دو تا میخ زنگ زده قهوه ای رو شعله گاز بذار بعد که داغ شد فرو کن تو سیب بعد خود سیب رو بخور 

شیره انگور و کشمش و خرما هم خیلی بخور

همان ذوالفنون