2777
2789
عنوان

حرکت زیاد جنین 🥺 لطفا بگید چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 46 پست
دیشب دکتر بودم گفت تو این هفته ها تکون خوردنش زیاد مهم نیست هنوز

اوکی خداروشکر

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ویار شدید هم دارم مثلا با اینکه ۲۸ هفتم روزی دوبار حتی با قرص هم بالا میارم

حتما تست قندتو بده عزیزم دکترم میگه یکی از علائم قند بالای مادر تکون های شدید جنینه

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

نی نی من تکون نمیخوره ۱۶ هفته ام یام نمیفهمم نمیدونم خیلی استرس دارم کلت برا سالم بودنش . بچه قبلی ب ...

انشالا سالمه عزیزم چرا نگرانی

۱۸ هفته به بعد تکونا کم کم حس میشه

به چربی شکم و جفت هم بستگی داره 

مثلا من و خالم ک همزمان حامله بودیم من از ۱۱ هفته حرکاتو میفهمیدم

اون از ۲۵ اینا

مامان یه فسقل خانومم😋😊🥰

حتما تست قندتو بده عزیزم دکترم میگه یکی از علائم قند بالای مادر تکون های شدید جنینه

ن بابا من بچم همش جم میخورد اصلا واینمیساد جوری ک ۴ ساعت اگه تکون نمیخورد همه خانواده منتظر و نگران مینشستن اصلا ی وضعی خخخ ک کلا ۲بار پیش اومد بقیه فقط تکون میخورد 

قند و چیز دیگه هم نداشتم

البته تمام ازمایشاتو باید داد و پشت گوش ننداخت

مامان یه فسقل خانومم😋😊🥰

انشالا سالمه عزیزم چرا نگرانی۱۸ هفته به بعد تکونا کم کم حس میشهبه چربی شکم و جفت هم بستگی داره مثلا ...

کلا استرس دارم سر بارداری قبلیامم همین بودم انقد استرس داشتم قلبم میومد تو دهنم فقط برای اینکه سالم باشه .شکم نداشتم الانم کوچیکه هنوز شکمم خودمم لاغرم فقط بعضی وقتا قلمبه میشه میفهمم 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
دیشب دکتر بودم گفت تو این هفته ها تکون خوردنش زیاد مهم نیست هنوز

خب فک کنم تکون میخوره شما حس نمیکنی

خابیدنی اینجوری بیشتر حس میشه جای خلوت و بیصدا دراز بکشی

چون کوچیکه هنوز

مامان یه فسقل خانومم😋😊🥰

خب فک کنم تکون میخوره شما حس نمیکنیخابیدنی اینجوری بیشتر حس میشه جای خلوت و بیصدا دراز بکشیچون کوچیک ...

آره دکترم گفت پشت کرده فکر میکنم به پشت لگد میزنه نمیفهمم

دیگه میخوام برم بهداشت پرونده باز ‌کنم ضربان قلبشو هفته ای ی بار چک کنم

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کلا استرس دارم سر بارداری قبلیامم همین بودم انقد استرس داشتم قلبم میومد تو دهنم فقط برای اینکه سالم ...

حساس نباش عزیزم 

بعضیا انقد خوب ریلکسن ک اصلا یادشون میره باردارن

منم مثل تو ولی همش دستم رو شکمم بود و فکرم پی فسقل خانوم

بچت شاید کلا ارومه

من دخترم الانم ک ب دنیا اومده انقد شلوغ میکنه ک تازه ۷ ماهشه ولی یجا بند نیس خودشم درس حسابی نمیتونه ۴دستو پا بره همش درحال جیغه ک عععععه مثلا ب یچیزی نگاه میکنه اونو میخاد یا بغل میخاد ک بگردونمش

مامان یه فسقل خانومم😋😊🥰

آره دکترم گفت پشت کرده فکر میکنم به پشت لگد میزنه نمیفهممدیگه میخوام برم بهداشت پرونده باز ‌کنم ضربا ...

برو عزیزم اگه اینجوری خیالت راحته

فکرتو با سیمونی اینا هم درگیر کن

کلا استرس برا نی نی خوب نیس

هوای خودتو و نی نی رو داشته باش

مامان یه فسقل خانومم😋😊🥰

خوب پس نی نی کلا فعلا قصد کرده اینجوری بخودش استراحت بده مامانش نگران کنه بعضی اوقات بچه ها از این ک ...

یه بار نی نی من سه روز حرکت نداشت مردم و زنده شدم همه جا تعطیل آخر سر رفتیم هلال احمر 

تو سونو نشون میداد دستشو کرده دهنش و خوابیده 😐😐

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم