2777
2789

من ۱۸ هفتم بار ها توبه کردم ک اینکارو نکنم‌ اما باز هم اون اتفاق ک نباید افتاده   

اما تعدادش کمتر شده راجبش تحقیق کردم تو هر سایتی یه پیزی گفته یه جا گفته بود بی خطره یه جا هم گفته بود خطرات جبران ناپذیری برای بچه داره خیلی ترسیدم ممکنه باعث عقب ماندگی بچه یا بیماری چیزی بشه 

روبه روز اینجا برگ های بیشتری ازم ریخته میشه

بارداری و خودارضایی😐😐😐😐

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه ی جنسی تو دوران بارداری اگه دکتر منع نکرده باشه خیلی خوبه اما راجب خودارضاییی چیزی نشنیدم 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای  نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(:  چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

روی بچه چه تاثری میزاره میشه بهم بگی من خیلی میترسم

دقیق نمیدونم اگه تاثیر جسمی هم نذاره روی روح و روانش و شخصیت ایندش صد در صد تاثیر بدی داره

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

ن کیه ک دوس داشته باشه

خوب پس ترک کن هرروز قرآن بخون بزار شخصیت بچه ات از پایه درست شکل بگیره

من یه خالم خیلی تو دوران بارداری قران میخوند الان بچه اش تیزهوشه بشدت زیبا و عاقل ودرس خون 

یعنی پسره انقدر آروم و مودبه وزیباست از بچگی همه نگاهش میکنن در حالی که خالم وشوهرش اصلا چهره زیبا ندارن

ن کیه ک دوس داشته باشه

ببین من درکت میکنم 

یه سوال ازت بپرسم چرا با وجود شوهر این کار رو میکنی ؟ 

عادت کردی ؟ یا میل جنسیت بیش حد بالاعه ؟ 

ببین افسردگی هم داری که گاهی بباد و بره ؟ 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

تلقین نکنی تاثیری روی هیچی نمیزاره نمیگم اینو ک ادامه بدی میگم ک الکی عذاب وجدان نگیری نگران باشی 

خود ارضایی هم مثل رابطه جنسی اگر از طرف دکترت رابطه منع نشده پس فرقی نمیکنه ب چ طریقی ارضا شی و اسیبی نمیزنه ب جنین 

بقیه اثراتم ک میگن روح و روان بچه باور نکن اینو بخور اونو نخور اینو بخون و فلان کن ک بچه اینجور بشه الکیه 

اما خب خود ارضایی از ریشه غلطه برا ترکش تلاش کن 

تو بارداری شوهر منم رابطه رو گذاشت کنار کلا میدونم سختت چون خیلی خانوما مثل خودم میل جنیشون بیشتر میشه طی بارداری و تغییر هورمون ی عالمه فیلم سیال بگیر مشغول کتاب و کار و اشپزی شو نزار اتفاق بیفته بخوای میشه اگر مذهبی هستی مشه ی ختم ۴۰ روزه برداری و ب نیتش بخوای پاک باشی نری سراغش

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

ببین من درکت میکنم یه سوال ازت بپرسم چرا با وجود شوهر این کار رو میکنی ؟ عادت کردی ؟ یا میل جنسیت بی ...

عادت کردم به این کار انگار معتادش شدم حتی با وجود اینکه با شوهرم هیچ مشکلی ندارم اما باز اینطوری میشه

عادت کردم به این کار انگار معتادش شدم حتی با وجود اینکه با شوهرم هیچ مشکلی ندارم اما باز اینطوری میش ...

فیلترشکن رو حذف نکنی اوضاع همینه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }