2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام میگمشما دانشگاه تیپ چند هستیدبخاطر شهریه پرسیدم

عزیزم بریم ثبت نام کنیم دوستمون میگه اولش 14 گرفتن بعدش قسط بندی میکنن 

میشه داد یه کار نیمه وقتم پیدا میکنیم

نه😑مدرک دیپلممو نگرفتم

باید باشه،اگه میخوای تو خونه انجام بدی مدرکت بگیر ببر کافی نت بگو واست اسکن کنه فایلشو بهت بده،همچینن عکس ۴×۳,و کارت ملی(اگه نداری صفحه اول شناسنامه).بعد این مرحله باید یه عکس سلفی با مقنعه بگیری ،نمیدونم میره روی کارت دانشجویی یا نه،ترجیحا قشنگ بپوش و جایی برو نوردهی خوب باشه،چون عکسا خیلی بد میفته

خوب کردی بهداشت کجا پرستاری کجا هرچقدرم سختی بکشیم لاقل یه اینده ای داره

اره خب،ولی خیلی دو دل بودم بمونم چون قضیه درسای یازدهم بود،نمیتونستم بخونم،بخاطر مامانم موندم

عزیزم شهرهای مختلف و اینکه ورودی چه سالی باشی متغیره. مثلا برادر زاده من تو ملایر ورودی مهر امسال شهریش شد تا ۲۵ تومن. فکر می‌کنم نصفش اول بگیرن مابقی تو امتحانات. بعید میدونم ترم اول وام بدن