2777
2789
عنوان

خونه دوست پسرم نرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرینن که نرفتی افرینن خوشحالم کردی فدات‌شم دختر عاقلللل 

غلط کرده ناراحت شده این شگرد شونه که بخوان به ادم عذاب وجدان بدن و بعد توی رو در وایسی قرارت بدن که بخاطر اثبات علاقت بهشون تن به خواسته هاشون بدی

حالا فدا سرت باهم بیرون قرار بزارین و میتونی لحظات خوبی رو باهم بچینین 

مامانامون همو میشناسن بعد از اینکه وارد رابطه شدیم باهم اشنا شدن

بشناسن. بازم دلیل نمیشه بری خونه دوست پسر! 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بعد عقلت نمیگه چرا نمیاد با خانواده ت حرف بزنه؟؟!!! میبرت خونه؟؟؟

من یه خواستگاری داشتم با همه اعضای خونوادم اشنا بود، حتی باهاشون تلفتی صحبت میکرد. اون آخراش فهمیدم طرف کلاهبرداره!

دخترای امروزی فکر میکنن اگه یکی بگه میگیرمت دیگه میشه بهش اعتماد کرد، در حالی که ازدواج یه پروسه هست و طرف اولین قدم رسمی رو هم برنداشته! 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

مگه پسرا رو نمیشناسی . به قول استادم به دایی و اینا هم نمیشه اعتماد کرد برا بچه

اون که بماند 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

من یه خواستگاری داشتم با همه اعضای خونوادم اشنا بود، حتی باهاشون تلفتی صحبت میکرد. اون آخراش فهمیدم ...

✅️

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خوب کردی

شاید اولش ناراحت بشه ولی اگه عاقل باشه متوجه میشه همسر ایندش دختر باپرستیژ و حد نگه داریه

منم نمیرفتم خونشون 

تا زمانی که همه چیز رسمی شد و عقد کردیم و خانواده ها راجب همه چیز مطلع بودن

یه بار میخواستیم بریم خریدگوشیشو جا گذاشت من در خونه بیرون ایستادم با اینکه ایشون مادر پدرشم خونه بودن