2777
2789
عنوان

تحت سلطه بودن

40 بازدید | 5 پست

جدیدا چیزای عجیب غریبی دراومده 

یه استادی داشتیم که می‌گفت زن سنتی و تحت سلطه دوست داره محدود بشه و کتک بخوره 

میخواستم یه شفاف سازی انجام بدم که تفکیک بشه ما زنا چیا دوست داریم چیا نه 

ببینید مثلاً من دوست دارم وقتی می‌خوام از خونه برم بیرون همسرم حساس باشه که بهش اطلاع بدم اما اینکه بخواد اجازه نده و یا تو خونه زندانیم کنه احساس میکنم توقفسم

یا مثلاً ممکنه حتی اون لحظه ای که ازش چک میخورم بابت گستاخیم هنوز هم عاشقش باشم اما تودلم بگم چه گرومساقیه رو زن دست بلند می‌کنه انگار من حریف جنگیشم گرگ خونس وقتا مدت ها دلمو بزنه 

در ارتباط با رابطه زوری هم دروغ چرا دلم میخواد گاهی یهویی ببوستم اما اینکه وحشی باشه سر صورتم یا سرصورتش زخمی شه از تمدن به دوره 

اینا یعنی تحت سلطه بودن؟

نه اینا بنظر من ب معنی تحت سلطه بودن نیس

تو دوسداری پارتنرت مردونگیشو نشون بده اما ن بر علیه تو..بلکه کنار تو

اینکه بخوای برا بیرون رفتن حساس باشه روت این خیلی منطقی و عادیع ناسلامتی شوهرته...حتی ی همخونه عادی هم براش مهمه ك طرفش کی میرع بیزون و کجا چه برسه ب زنو شوهر!

رابطه هم ربطی ب اینچیزا نداره هرکس فانتزی خودشو داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اینا بنظر من ب معنی تحت سلطه بودن نیستو دوسداری پارتنرت مردونگیشو نشون بده اما ن بر علیه تو..بلکه ...

وای چه تعریف درستی داشتی دقیقا دوست دارم از قدرتش در حمایت از من استفاده کنه نه بر علیه من

در رابطه با بیرون رفتن بعضی مردها حساسن نمیزارن 

اونجوری دوست ندارم 

دلم تا حدودی مستقل بودن تواین مورد رومیخواد

وای چه تعریف درستی داشتی دقیقا دوست دارم از قدرتش در حمایت از من استفاده کنه نه بر علیه مندر رابطه ب ...

خب اگه ی مرد براش مهم نباشه زنش کجا میرع و کی می‌ره یا برعکس ی زن براش مهم نباشه و نپرسه برا کی میخواد مهم باشه؟!

اینکه برا طرف مهم نباشه اسمش استقلال و چمیدونم اینا نیس بنظرم بی توجهیه رسما

منم استقلال رو دوسدارم البته در کنارش اینکه اون حامی باشه در هرحال

تو دوسداری حمایتشو نشون بده اما از قدرت و پیشرفت توهم هراس نداشته باشه

میدونی در اصل چیه...مردی که خودش قدرتمنده(از نظر اجتماعی،روحی،مالی و..)هیچوقت مانع پیشرفت همسرش و استقلالش نمیشه 

کسی ک خودش کمبود داره هراس داره از قدرت گرفتن زن و محدودش می‌کنه 

خب اگه ی مرد براش مهم نباشه زنش کجا میرع و کی می‌ره یا برعکس ی زن براش مهم نباشه و نپرسه برا کی میخو ...

دقیقا بعضی از مردان هراس دارند زنها مستقل باشند از هر نظر 

مثلا از نظر مالی شغل خوبی داشته باشند و بی نیاز از مرد بشند