2777
2789
عنوان

کیا حس میکنن بقیه دوست ندارن باشون معاشرت کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 29 پست

نصف آدمای جامعه به خاطر مشکلاتی که هست حسود و عقده ای شدن 

جدی نگیر 

تو تنهایی خودت خوش باش و زندگی کن 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیبی نداره. بعضی وقتا ادم تنها باشه بهتره تا ادمای ازار دهنده دورت باشه. به قول امام علی همنشین خوب بهتر از تنهایی و تنهایی بهتر از همنشین بده... من خودم کلا درونگرام ، از بچگی یادمه دوست صمیمی زیادی نداشتم با همه خوب بودم اما اینکه با همه گرم بگیرم و معاشرت کنم،نه نبوده. خیلی هم دنبال معاشرت کردن نیستم نکه نخوام اما زیادادم وابسته ای نیستم که هی بخوام دنبال پر کردن تنهایی باشم، از تنهاییم بیشتر لذت میبرم . ادم های زیادی هم میشناسم و باهاشون معمولیم  اما تنهایی ذو ببشتر دوست دارم. مثلا من خودم ادم ارومیم که هم به بقیه اهمیت میدم هم حد نگه میدارم و احترام میزارم ... اما اینو قبول دارم همه قرار نیست از من خوششون بیاد خودمم از همه خوشم نمیاد. معتقدم سر پر کردن تنهایی یا اینکه دلت میخواد اجتماعی باشی با هر کسی نباید بپری... تو فامیل هم هستن ادمایی که از من خوششون نمیاد و زیاد هم معاشرت نمی کنن، مخفیش هم نمی کنن. اما من برام مهم نیست که بخوام بخاطرش ناراحت باشم. میگن اعتماد به نفس و ارامشت باید از درون خودت بجوشه نه از بیرون و بواسطه حضور دیگران یا پذیرفته شدن از طرف دبگران

هر چی ادم با اعتماد به نفس تری باشی و به توانایی ها و خوبی های خودت اعتقاد بیشتری داشته باشی، برخورد دیگران، رفتارشون یا حتی ابنکه از تو‌خوششون نمیاد، دیگه اذیتت نمی کنه. انگار برات اهمیت ندارن دبگه. 

چطوری نشون دادن خوششون نمیاد ازت

وقتی دیدم وقتی توی یه جمع که هممون نشیته بودیم،همه رو دعوت کردن  جز ما... و اینکه خودشون با اون افراد دیگه خیلی رفت و امد و معاشرت می کنند اما با ما خیلی خیلی کمتر. و اینکه تو عید ها به باقی نوه ها عیدی میدادن اما به ما نه.

چطوری نشون دادن خوششون نمیاد ازت

اینارو میدیدیم، میفهمیدیم اما براش نه غصه خوردم ،نه برام مهم بود، فقط رفتار و برخوردم رو عوض کردم. مثلا قبلا بیشتر دوسشون داشتم اما خب میدیدم اونا اون قدری که ما بهشون احترام میذاریم یا دوسشون داریم، مارو دوست ندارن و احترام نمیذارن؛ در نتیجه هم معاشرت رو کم کردیم هم یه مقدار برخوردامون تغییر کرد.اما حقیقتا اونا همیشه طلبکارن.

تنهایی سختمه

همیشه مشغول به انجام یه کاری باش 

هدف داشته باش 

مثل ادامه تحصیل یا هرکاری که سرتو گرم کنه

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره