2777
2789

من بچه آخر از بین شش تاام نمیدونم چرا همیشه یه نیرویی تو وجودم بود که میگفت برای خودت باید کسی بشی خیلی خانواده فقیری داشتم همیشه در خونمون بدهکارامیریختن خواهربرادرام تو 20 سالگی ازدواج کردن من تنهایی بسختی و با زور درس خوندم سرکار رفتم و..اما هیچوقت هیچکس تشویقم نکرد چه وقتی که دانشگاه دولتی قبول شدم چه وقتی که رفتم اولین تابلو نقاشیمو کشیدم و جایزه گرفتم الانم 35 سالمه و موقعیت شغلی بدی ندارم اما ..هروز یکی از اعضای خانوادم زنگ میزنن پول میخوان هیچکدوم هوای پدر مادرو ندارن بهشونم میگم میگن کار داریم خودت انجام بده الان تو مسیر ازدواجم اما نامزدم هیچکدوم ازینا رو نمیدونه همین الان که این تاپیکو نوشتم دامادمون پیام داده پول برام میزنی اون یکی خواهرم پیام میده شارژ میخوام ..حس بدی نسبت به خودم دارم .من درآمد بالایی ام ندارم در حد متوسط اما هیچیش برای خودم خرج نمیشه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پول نده، اون پول زحمت توعه و تو براش تصمیم میگیری تا کی میخای جور خانواده ای ک توش به دنیا اومدی رو بکشی ، همسر منم بانک خانواده بود کمترین ارزشی ام براش قایل نبودن. الان نمیزارم یه قرونم کمک کنه. خودشون از پس خودشون بربیان برن کار کنن

به همسرت چیزی نگو 

من به خواهر و داماد و برادر کمک نمیکنم 

اما هوای مامان بابامو دارم ،سنشون بالای هشتاد ساله 

خودم تو غربتم هرچند وقت یه کم پول واسشون میزنم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
چرا باید به دامادتون پول بدی

اونم کار نمیکنه اعتیاد داره هرسری پیام میده بچه مریض میخوام ببرمش دکتر همش از خواهرزادم مایه میذاره به خواهرمم میگم اونم رو دروغ شوهرش سرپوش میذاره میگه آره بچه مریض

پول نده، اون پول زحمت توعه و تو براش تصمیم میگیری تا کی میخای جور خانواده ای ک توش به دنیا اومدی رو ...

مساله همینه هروقت بگم ندارم میشم آدم بده ...کمکم نکنم از نقطه ضعفم استفاده میکنن به مادرم میگن اونم رو میزنه نمیتونم نه بگم در کل منم حس میکنم بانکم در همین حد روم حساب میکن

بگو ببخشین‌ پولام میره برا قسطای جهاز.نده.

ما فامیلیم من نگم هم خودش میشنوه.پس مشکلی باسه خودم میگم تو خونه قبل اینکه از بقیه بشنوه. اصلا از این مردایی که بخواد سو استفاده کنه و بعدا چیزی بگه نیست

به همسرت چیزی نگو من به خواهر و داماد و برادر کمک نمیکنم اما هوای مامان بابامو دارم ،سنشون بالای هشت ...

ای جان خدا حفظت کنه اما اگه خواهر برادرا به مادرت بگن بگو به ما کمک کنه چی

مساله همینه هروقت بگم ندارم میشم آدم بده ...کمکم نکنم از نقطه ضعفم استفاده میکنن به مادرم میگن اونم ...

مادرت گفت بگو مادر دارم جهیزیه میخرم پولی نمیمونه برام، اینجوری ادامه بدی هیچ روح و روانی برات باقی نمیمونه شوهر کنی بچه بزرگ کنی

اونم کار نمیکنه اعتیاد داره هرسری پیام میده بچه مریض میخوام ببرمش دکتر همش از خواهرزادم مایه میذاره ...

نامزدت میدونه دامادتون معتاده، 

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

ای جان خدا حفظت کنه اما اگه خواهر برادرا به مادرت بگن بگو به ما کمک کنه چی

میگم ندارم😄به همین راحتی

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست