2777
2789

دوستای گلم سلام

من دیشب یه وقت مشاوره برا طلاق داشتم با آقای فیاضی چون تحقیق کرده بودمو اکثرا ایشون رو معرفی کرده بودن خواستم تجربه مشاورمو بگم شاید بدرد کسی بخوره

خب من از قبل کلی سوالو حرف تو ذهنم بودو میخواستم همه چیو از اول دوران عقدم بگم که بهم گفت الان پیش وکیل اومدی نه مشاور خانواده!

اینجا مشکل اصلیتو بگو و اینکه تصمیمت چیه؟

دیگه مشکلاتمو گفتمو سند ازدواجمو نگاه کردو چند تا سوال پرسیدو منم چندتا سوال داشتم پرسیدم و کامل توضیح داد.

یه سری مواردو برام نوشت که انجام بدم که گفتم میخوام صفرتاصد کارمو وکیل انجام بده چقد طول میکشه و چقدر میشه که بهم گفت چون هزینه وکیل برا خانوما ممکن زیاد بشه بهتره بعضی پروندهاتو که خیلی سخت نیستو خودت انجام بدی مث جهیزیه که مامور کلانتری میادش باهات و بعضی پرونده هاتو بسپارم همکارام انجام بدن که توی هزینه خیلی فرق داره ولی گفت همه چیو خودش راهنمایی میکنه و تمام مراحل کارم زیر نظر خودش انجام میشه ولی اگه مشکل هزینه نداری میشه تمام پرونده هاتو وکیل پیگیری کنه،زمان دادگاه هم واقعا قابل پیش بینی نیست چون بستگی به ترافیکو شلوغی دادگاه داره.

نه قصد تعریف دارم نه انتقاد ولی در مجموع چون پیش یه وکیل دیگم رفته بودم با یکی هم تلفنی حرف زده بودم، مشاوره آقای فیاضی رو بیشتر پسندیدم چون مث وکیل قبلیه اصراری به اینکه پروندمو بگیره نداشت همه چیو هم بهم کامل توضیح داد که اگه بخوام خودمم بتونم انجام بدم.اون وکیل قبیله منو خیلی ترسوند که حتما باید وکیل بگیری وگرنه مشکل میخوری!

فقط همینکه نذاشت من همه چیو از اول زندگیم تعریف کنم!😔

چند تا نکته بگم مثلا برا سر وقت رفتن منشی میگه تاخیر نکنی که تایمت میسوزه چون نوبتهاش پر میشه و نوبت نفر بعدیه ،دیگه مثلا خیلی رک باهات صحبت میکنه و نمیزاره حاشیه صحبت کنی دیگه اینکه میگه دفتر وکیل جای دردو دل نیس، مشکلاتتو بگو و دلیل اومدنت، نمدونم یکم با بقیه وکیلا متفاوته مدل مشاوره هاش ،خیلیا میپسندن بعضیام ممکنه خوششون نیاد ولی در کل به نظرم خوب و کامل راهنماییت میکنه و چیزی که برای من مهم بود واقعا بابت هزینه ها سعی داره کمکت کنه و کمتر بشه، بیرون که نشسته بودم یه خانومی به منشی میگفت واقعا آقای فیاضی دستش سبکه باورم نمیشه اینقد زود مشکلم حل شده.خودم تصمیم دارم بعضی پرونده هامو بسپارم بهش چون یکم مشکل هزینه دارم و بعضی کارامو خودم انجام بدم.

مراقب حرفامون باشیم ... حتی تو مجازی بیشتر !! مبادا قلبی رو بشکنیم 

عزیزم به نظرم این مدل تاپیکا نساز

اگه راضی بودی ازش که خب هیچی اگه هم ناراضی بودی خب نرو دیگه پیشش

این وکیلا کلی آشنا دارن تو پلیس فتا، اینجام که شمارت ثبته، برا خودت دردسر درست نکن.

خواهرانه گفتم خودم تجربشو دارم، برا یکی کامنت دادم ازم شکایت کرد کلی عذابم داد تا رضایت گرفتم😔

عزیزم به نظرم این مدل تاپیکا نسازاگه راضی بودی ازش که خب هیچی اگه هم ناراضی بودی خب نرو دیگه پیششاین ...

حرف بدی نزدم تجربمو نوشتم 😔🤷‍♀

مراقب حرفامون باشیم ... حتی تو مجازی بیشتر !! مبادا قلبی رو بشکنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.