2777
2789
عنوان

راهنماییم کنین

241 بازدید | 39 پست

فردا تولد شوهرمه باهاش قهرم خونه پدرمم دلیل قهرمم تقصیر خودشه ۱۵ روزه اومدم گوشیمم خاموش کردم به کل خانوادم زنگ زده ج ندادن به داییام زنگ زد ولی بازم مشکل حل نشد سیم کارتمم دست مامانمه بهم نمیدن دلمم براش تنگ شده چیکار کنم😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خونه زندگی رو ول کنی و همه از دعوات باخبر بشن هرکس یجوری اذیت میکنه طرفو و این به نفعت نیست. مگر اینکه واقعا قصد جدایی داشته باشی ک دیگم برات مهم نباشه ک بخای خونواده رو دخالت بدی

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

خوب به خانوادت بگو جوابشو بدن یه جوری راهو واسه اون بیچاره ام باز بزار..ولی خودت بهش زنگ نزن..تاکید کن که خانوادتم یه جور با اکراه باهاش حرف بزنن.

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه                   

حالا که تا اینجا اومدی

الان عذر خواهی کنی

بد عادت میشه

قهراتو حساب نمیکنه،میگه خودش میاد منت کشی

سعی کن بهش فکر نکنی

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم
کار زشتی کرده کتکم زده ولی من احمق دلم خیلی براش تنگ شده میخوام برم خونه خودم😭

مامانت حق داشته سیم کارتت رو گرفته حالا ایشالا برای عرض غلط کردم میاد خونه اتون 

پس کدامین نعمتهای پروردگارتان را تکذیب میکنید؟