2777
2789
عنوان

عقد محضری خیلی جلوه بدی داره بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 67 پست
اره خوبه وضعش منتها چک خیلی سنگینی پاس کردحرفش اینه اگ میخای جشن بگیریم ، باید یماه چهل روز صبر کنی ...

ول کن اسی جشن لرهام که هزارنفردعوتی دارن بگو عقد نمیگیریم‌عروسی کلا بادامادباشه حوصله داری فوقش بعدعقدپاشوباشوهرت یه سفربیامشهدگوربابای حرف مردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ول کن اسی جشن لرهام که هزارنفردعوتی دارن بگو عقد نمیگیریم‌عروسی کلا بادامادباشه حوصله داری فوقش بعدع ...

ی حرفایی میزنه ک همش باعث جنگ و دعوا میشه

همش میگ اگ جشن عقد نگبریم مردم میگن باباهه فقیر بوده یا دوماد خسیسه

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴

سلام 

خوشبخت بشی عزیزم 

نظر خودم رو میگم اگه جات بودم حتما جشن میگرفتم من ی بار عروس میشم و ی بار عقد میکنم پس چرا محضری رسمی و ساده...

حتی اگه شده جشن کوچیک تو خونه اینجوری ارزشم میبرم بالا 

ی حرفایی میزنه ک همش باعث جنگ و دعوا میشههمش میگ اگ جشن عقد نگبریم مردم میگن باباهه فقیر بوده یا دوم ...

بگو بزاربگن ببین مردم رو اگه بهترین مجلسم بگیری بازم پشتت حرف میزنن توخودت سعی کن زندگیت روبرمبنای حرف مردم قرار ندی مثل مادرت_اصلابزاربگن باباش فقیره یا دوماد خسیسه مگه چه اتفاقی میفته این رسما دیگه کم کم مثل حنابندون وپاتختی از ند میفته چون وضع مردم‌انقدرخراب شده که نونشونم بزوردرمیارن

ی حرفایی میزنه ک همش باعث جنگ و دعوا میشههمش میگ اگ جشن عقد نگبریم مردم میگن باباهه فقیر بوده یا دوم ...

نه بخدا اینطور که میگه نیست ما به شخصه هیچوقت این رو نگفتیم تازه میگیم چقدر عاقلانه توی این شرایط با اینکه هردو طرف دارن . مامانتون خودش رو هرچقدر برای مردم سختی بده بازم یه چیزی میگن باور کن اتفاقا الان مثل قدیم نیست جشنای کوچیک تر و جمع و جورتر مد شده مثل اروپا 

وای عصابمو خورد کرده میگه مردم چیمیگن پشتمونمیگ مردم‌میگن حتما دوماد خسیس بود یا بابای عروس نداشت

الان پسرخاله من تومحضر عقد کرد اصلا نه خاله ای نه دایی هیچکس ودعوت نکرد .خودشون پدرومادر رفتن عقد کردن .قراره عروسی مفصل بگیرن ...خودمم همینطور تومحضر خیلی هم شیک وعالی بود..داداشم خواهرلم ..ول کنینن ..این اداها چیه ..الان کی یادشه ما کجا عقد کردیم .عروسی کردیم ..ول کن

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
شمایی که میگین عقد با عروسه،فقط سالن یاهمون مکان عقد باعروسه،بازخرج خوراکی ها با دومادهسمت شماها خرج ...

تومشهد عقدکلا باعروسه عروسی کلا بادوماد البته مجلس عقد اجباری نیست وخانواده عروس میتونه نگیره یا عصرونه بگیره