2777
2789
عنوان

همکار شوهرم رو دیدم میگه قهوه میخوره که🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 2607 بازدید | 78 پست
اونم احتمالا طنز نوشتهمن ناراحت نشدم مرسی از ادب شما متوجه شدم بامن نبودید

ممنون از درکت

باور کن من اینجا با همه از وقتی اومدم دوستم

اخه واقعا برام عجیب این میگه من تو کل عمرم سه چاربار تو جاده خوردم و بدم میاد

شایدم بقول بچهها اونجا تو اتاقشون دستگاه ک دارن برای لینم درست میکنن و دست رد نمیزنه

ی لبخند ژکوندی زده بود دلم میخاست بزنمش دختره رو.. دیروزم همکارش گفت این عادتشه بلانسبت وسط پسرا هی بحرفه و.. گفتم شاید ازقصد میخواد فتنه بندازه باید میدیدیش

ینفر اومده نوشته داره خیانت میکنه طلاق بگیر کامنت ایشون رو عرض کردم ب والله تازه کامنتا صفحه دوم رو ...

عزیزم  اون شوخی کرده 

ولی درکل بعضی کاربرا خیلی چکشی حرف میزنن نمیدونم چشونه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و جالبه اون زنه چه دقیق میدونه کی قهوه خوره کی نیست ؟!اصلا از زنایی که سرشون تو کار بقیه است خوشم نم ...

بابا خ. راب ک شاخ و دم نداره حالا من زیاد اینو نمیشناسم اما دیروزعصر همکارش بمن زنگ زد خبرداری از فردا میاد سمت شما؟ رفته تو قیافه ک دیگ سمت شما باکسی بلانسبت نمیتونه بگو بخند کنه ب. لاسه

و جالبه اون زنه چه دقیق میدونه کی قهوه خوره کی نیست ؟!اصلا از زنایی که سرشون تو کار بقیه است خوشم نم ...

سرشون تو کار بقیس   از این طرف اطلاعات میبره اون طرف  

تو چی کار میکنی  اون چی کار میکنه 

خیلی رو مخن

بابا خ. راب ک شاخ و دم نداره حالا من زیاد اینو نمیشناسم اما دیروزعصر همکارش بمن زنگ زد خبرداری از فر ...

وای خدا به داد اونایی که باهاش کار میکنن برسه 

چون این زنه کرم داره معلومه انقد کرم میزیزه تا بالاخره گند بزنه به زندگی کسی خدایی نکرده 😑 بس که آویزونن

قررررربون آدم چیزفهممنم حرفو همینه چرا انقدر تنفر داری ولی قهوه میل کردی خو بیا باهمم بزنبم لذتشو بب ...

دارن سر به سرت میذارن 

چون خیلی موضوع بی اهمیتی بود دارن اذیتت میکنن میگن طلاق بگیر 

والله من ی نتیجه ای تو عمرم گرفتم هروقت حست به چیزی خوب نبود ینی جالب نیست اون موضوع کاملا بهم ثابت ...

منم همینطور 

ببین یه دختره (زن در شرف طلاق ) بود اومده بود پیش من میگفت از یه مرده خوشم میاد که زن داره ، میخوام برم زن اون مرده بشم 

تو ناخودآگاهم گفتم نکنه منو میگه ؟؟؟

چند ماه بعد مچ شوهرمو با همون گرفتم اصلا هنگ کردم 

شوهرم که قسم میخورد سر هوس بازیه خودش بوده من هی بهش میگفتم بیا بریم طلاقمو بده اون ج..ده خانم و بگیر بذار هر روز بهت خیانت کنه حالت جا بیاد بدبخت 

ولی باورم نمیشه حسم درست بود