2777
2789
عنوان

خسته شدم از زندگی متاهلی

644 بازدید | 45 پست

نزدیک به ۲۳ روزه عروسی کردیم 

از اون ۲۳ روز فقط ۲ روزش رو رفتم بیرون اونم خونه مامانم 

از صبح تا شب تو خونم 

با یه مادر شوهر 

خواهر شوهرم هم ۳ روز اومده خونه مادر شوهرم 

انگار اومده رستوران میخوره کوفت میکنه ولی یه کمک نمیکنه ظرف نمیشورع(من با مادر شوهرم زندگی میکنم)

شوهرمم از سرکار میاد سرش تو گوشیه 

یا میره بیرون 

اصلا به من اهمیتی نمیده 

هففف 

میخوام امروز برم تا ۳ روز خونه مامانم بمونم 

حداقل یکم فشار روحیم کم بشه

turk Giziam

خونتون رو جدا کنید 

روحیت هم درست میشه 

به همسرتم بگو بعضی از شب هارو برید بیرون

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به همین زودی خسته شدی حالا حالا هست ....

نرو زیاد خونه مادرشوهرت حتی اگه تو یه ساختمون هستید نذو ...روزا بخواب واسه خودت یه کلاسی که دوست داری ثبت نام کن برو ، با دوستات قرار بذار ، فیلم ببین و کلی کار دیگه ....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

اخه چراقبول کردی بامادرشوهرزندگی کنی؟؟  سنت پایینه درسته؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نمیشه خونه جدا کرد

خب چرا قبول کردی؟

عقد میموندی تا اوضاع درست بشه 

مقصر خودتی اینجا 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...