2777
2789

نه ، والا من الان ۱۰،۱۵ ساله ورزش میکنم پر نمیشه چون اون اناتومی بدنه مگر اینوه یکی ژنتیکی پر باشه اونجاش ، من خودم رفتم تزریق کردم

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ، والا من الان ۱۰،۱۵ ساله ورزش میکنم پر نمیشه چون اون اناتومی بدنه مگر اینوه یکی ژنتیکی پر باشه ا ...

عزیزم مث همون ژلا ک توی صورا بکارمیبرن شما زدی ب باسنت؟میشه توضیح بدی بهم من خیلی دووسدارم برم ولی خیلی میترسم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

عزیزم مث همون ژلا ک توی صورا بکارمیبرن شما زدی ب باسنت؟میشه توضیح بدی بهم من خیلی دووسدارم برم ولی خ ...

نه عزیزم من تزریق چربی انجام دادم 

نه عزیزم من تزریق چربی انجام دادم

کجتبرم من بنظرت خوبه اینکار ؟شمالیپوکردیء

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

کجتبرم من بنظرت خوبه اینکار ؟شمالیپوکردیء

من لیپو نکردم ، فقط تزریق چربی انجام دادم 

والا من ۴ سال پیش کردم الان خیلی به کلینیکا اعتماد ندارم

منم ورزش کردم پهلوم درشت ترشده ولی بازم هیپ دیپم خالیه واقعاخیلی زشته بنظرم خوشبحال اوناک پره ارثی ولی خب بازم خییلی بهترشده هیپ دیپم 

من لیپو نکردم ، فقط تزریق چربی انجام دادم والا من ۴ سال پیش کردم الان خیلی به کلینیکا اعتماد ندارم

اره دقیقاچون زیادشده کارایی و کیفیتاوگرون ترشدنشون باعث ناامنی شده تاچندوقت پایداره این کارتون عزیزم؟شمامجردی تتهای زندگی میکنی؟

میشه یکم توضیح بدی درموردش . عوارض بعدش چیه ؟ چقدر طول کشید تا تزریق کرد ؟ چقدر هزینه کردی ؟

عوارض حاصی نداره بیشتر ب دکتر ارتباط داره چقد حرفه ای باشه

یه دوره استراحت داره فقط ، گن مخصوص باید بپوشی ، تو خوابیدن باید مراقب باشی 

من اخرای ۱۴۰۰ انجام دادم حدود ۹۰ تومن شد 

اره دقیقاچون زیادشده کارایی و کیفیتاوگرون ترشدنشون باعث ناامنی شده تاچندوقت پایداره این کارتون عزیزم ...

اره من مجردم و تنها زندگی میکنم ، معمولا تا ۵ سال میمونه ب صورت کلی هم تزریق چربی دائمیه چون جذب بدن میشه