2777
2789
مسکن بخورید نوافن خوبه ناپروکسن هم خوبهاگه دندون درد برع اشتها هم باز میشه

خوردم همه رو سرگیجه گرفتم سرکار نزدیک بود از حال برم از عوارض مسکنا و قرص های ضد عفونت بود اشتهام به طور کل رفته 

کاربر اقام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور

کلی کار عملی داریم این ترم دانشگاه و امتحانات و اینا هم بماند😅

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

انداختم واسه همین اشتها ندارم این پروفنا لعنتیا مث مواد مخدرن عوارض زیاد دارن

نوافن میخورم منم توهم میزنم 

کل شبو بیدارم خسته هم نمیشم😂💔 چشام همینجدر باز

به تنــهایی عـادت ڪن نه دوَسؔتـی مۘـاندگاࢪ اسؔـت نه یــاࢪے❤️‍🩹.!

کلی کار عملی داریم این ترم دانشگاه و امتحانات و اینا هم بماند😅

کاش منم دانشگاه داشتم سرکار رفتن عذابه اونم این جایی که من دارم پر سر و صدا و گرم 

کاربر اقام 

نوافن میخورم منم توهم میزنم کل شبو بیدارم خسته هم نمیشم😂💔 چشام همینجدر باز

ن نخور لامصبا خیلی عوارض دارن من دو سه روز پیش زیاد مسکن و قرص ضد عفونت خوردم شب اومدم سرکار یهو بد چند ساعت ی سرگیجه بدی گرفتم عرق سرد اومد رو پشیمونم سریع خودمو رسوندم اتاق افتادم رو تخت وگرنه قطعا غش میکردم 

کاربر اقام 

کاش منم دانشگاه داشتم سرکار رفتن عذابه اونم این جایی که من دارم پر سر و صدا و گرم

داخل فروشگاه و اینجا ها کار می کنید؟چرا دانشگاه نمی رید؟البته دانشگاه هم سخته ها مثل مدرسه نیست صبح برید ظهر بیایید گاهی اوقات کلاسا تا ۵ و اینا هم طول می کشه گاهی تا عصر

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

داخل فروشگاه و اینجا ها کار می کنید؟چرا دانشگاه نمی رید؟البته دانشگاه هم سخته ها مثل مدرسه نیست صبح ...

ن کارخونه اس ، درس و دانشگاه من تموم شده انقد رفتم دانشگاه صبح برو هشت شب برگرد 

کاربر اقام 

ن کارخونه اس ، درس و دانشگاه من تموم شده انقد رفتم دانشگاه صبح برو هشت شب برگرد

عههه پس سختی ها را پشت سر گذروندید🥲کاش برای ما هم بگذره

ن نخور لامصبا خیلی عوارض دارن من دو سه روز پیش زیاد مسکن و قرص ضد عفونت خوردم شب اومدم سرکار یهو بد ...

خب این قرصا نباشه ک نمیتونیم زندگی کنیم 

من ک با قرص زنده ام انواع قرص معده مسکن و...

به تنــهایی عـادت ڪن نه دوَسؔتـی مۘـاندگاࢪ اسؔـت نه یــاࢪے❤️‍🩹.!