2777
2789
البته که هست عزیزدلم خوشحالم میشم♥️منتظرتونم

فداتون بشم مهربون عزیز دلید😘

من ۳۱ سالمه ولی هیچ وقت درباره نیمه گمشده نپرسیدم 😁😅نمیدونم چرا

از بس این درس ولکنم نیست نه بش رسیدم نه گذاشته به بقیه زندگی فکر کنم،فکر نکنم بقیه دخترا شبیه من باشن😂انقدر بیخیال نیمه گمشده

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اوناییم که پیدا کردن به جایی نرسیدن😂

دقیقا😅مثل بمب شیمیایی زندگی رو نابود میکنه😁😁

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....

عزیزم تو یک تاپیک دیدم گفتین حس ششمی هستین میشه لطفا جواب سوالو بدی 

من ارتباطم با اوا چهار ماهیه قطع شده درست میشه؟ 

چه زمانی

کی میرم تو رابطه 

با چه کسی ازدواج میکنم از موقعیت و ذاتش میگی

عزیزم تو یک تاپیک دیدم گفتین حس ششمی هستین میشه لطفا جواب سوالو بدی من ارتباطم با اوا چهار ماهیه قطع ...

ممکنه دوباره اوکی شه ولی دیگه مثل قبل نمیشین و خیلی کمتر با هم صحبت میکنین

طی ۲ هفته تا ۱ ماه آینده

تا ۳ ماه دیگه با یکی آشنا میشی

با یکی که تقریبا مذهبیه و ریش داره و عینکیه 

آدم جدی و منطقیه و به ادبیات علاقه داره

به شدت خانواده دوست و عاشق فرزند دختر با موهای بلند

تورو دوست خواهد داشت و خوشبختت هم میکنه

ممکنه دوباره اوکی شه ولی دیگه مثل قبل نمیشین و خیلی کمتر با هم صحبت میکنینطی ۲ هفته تا ۱ ماه آیندهتا ...

خیلی ممنونم عزیزم خیلی لطف کردین میتونم بپرسم اینکه اون مذهبیه ولی من حجبام کمه مشکل خواهد داشت با این قضیه؟  و اینکه وضع مالیش چطوره شغلش رو نمیدونید تو چه زمینس؟  سنتی میاد خاستگاریم یا با خودم اشنا میشه 

و اینکه بچه چی میارم من در اینده و چند تا 

مرسی عزیرمم

ممکنه دوباره اوکی شه ولی دیگه مثل قبل نمیشین و خیلی کمتر با هم صحبت میکنینطی ۲ هفته تا ۱ ماه آیندهتا ...

عزیزم چند سال دیگه باهاش ازدواج میکنم

اینکه من خیلی شوخ طبعم و خیلی میخندم و با همه چی شوخی میکنم و اون جدیه بدش نمیاد ازبن اخلاقم؟ 😂😂