2777
2789
اتفاوت کسایی که تجربه شکست داشتن موفق تر عمل میکنن و یه معلم حرفه ای دارنمنظورم از انتخاب درست انتخا ...

من خود کم بینم یعنی اعتمادی به خودم و مسیرم ندارم

الان منظور شما رو از انتخاب های درست نفهمیدم چون من فقط دارم میخونم🫠🫠میشه بیشتر توضیح بدین

ببخشید ولی خیلی گریه میکنم بدون درس من زندگیم حرومه

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
من خود کم بینم یعنی اعتمادی به خودم و مسیرم ندارمالان منظور شما رو از انتخاب های درست نفهمیدم چون من ...

عزیزدلم وقتی اعتمادی به خودت نداشته باشی تلاش هات فایده نخواهند داشت چون شک مغزتو مثل خوره میخوره و دائما تو فکر و استرس میمونی

انتخاب درست یعنی بدونی با کیا دوستی کجاها بری و کیارو ببینی و چیکارا کنی

دختر گریه برای چیییییی؟

تو به بهترین ها میرسی مطمئن باش همون درسی که میخونی و مربوط به تحصیلت میشه راهتو خیلی هموار و روشن میکنه

توش موفق میشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم وقتی اعتمادی به خودت نداشته باشی تلاش هات فایده نخواهند داشت چون شک مغزتو مثل خوره میخوره و ...

دقیقا دقیقا مثل خوره است خواهر

هیچ دوستی و ارتباط آنچنانی ندارم جایی هم نمیرم چند ماهه تو خونه خودمو نگهداشتم و دارم درس میخونم،هفته ایی یکبار میرم بیرون خونه عموم زن عموم رو میبینم😁

هیچ کار اضافه ایی نمیکنم،چون پول ندارم مشاور نمیتونم بگیرم و حجم درسها زیاده و رسیدن به پزشکی سخته

آره بخاطر همین دنبال قبولیم،راه نجاتمه و مسیرم هموار میشه فقط کافیه بشه

چون ۳۱ سالمه و خیلی عقب افتادم و چند بار نشد

خدا از زبونتون بشنوه جان دلم

دعام کن،من خیلی به نگاه خدا نیاز دارم خیلی

میخوام واسم معجزه کنه

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
مشاور تحصیلی؟

بله

دقیقا دقیقا مثل خوره است خواهرهیچ دوستی و ارتباط آنچنانی ندارم جایی هم نمیرم چند ماهه تو خونه خودمو ...

چه بهتر جامعه انقد خرابه که بیرون نری و ارتباط نداشته باشی روانت سالم تر میمونه

من دلم روشنه پزشکی یا فیزیوتراپی شهر خودتون میاری نگران نباش

مشاور هم هیچ مهم نیست فقط بلدن دستور بدن

کمک خواستی بگو بهم حتما

چه بهتر جامعه انقد خرابه که بیرون نری و ارتباط نداشته باشی روانت سالم تر میمونهمن دلم روشنه پزشکی یا ...

ان شاءالله پزشکی یا دندون

چون واقعا بعد ۱۳ سال تاخیر و این همه تلاش و غصه فکر کنم حقمه

مرسی عزیزم،شما مشاور هستید گلم؟

ان شاءالله پزشکی یا دندونچون واقعا بعد ۱۳ سال تاخیر و این همه تلاش و غصه فکر کنم حقمهمرسی عزیزم،شما ...

حسم رو پزشکی قوی تره الان

ناامید نشو هیچوقت و همه تلاشت رو بکن

نه قربونت برم🥲

حسم رو پزشکی قوی تره الانناامید نشو هیچوقت و همه تلاشت رو بکننه قربونت برم🥲

خدا از زبونتون بشنوه😍الهی آمین

همه تلاشم رو میکنم هرچی که بلدم رو انجام میدم،امیدوارم خدا کمکم کنه و نجاتم بده

مرسی از همدلیتون عزیزم،دعام کنید هر وقت منو یادتون افتاد مهربونم

چشم حتمااااا

چشمتون روشن مهربونم

شاید من دوباره مزاحمتون شدم🙈اجازه هست؟

گاهی وقتا که آدم حالش بد میشه نیازمند مهربونایی مثل شما هست که انرژیشو ببرن بالا