2777
2789
عنوان

داشتم از قیافه ی ی دختر تعریف میکردم تو خونه 😬😬😬

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 83 پست
🤣🤣بامعرفت و نالوتی هستی تو رابطه آره آره چصی بیا بزار بیفته دنبالت

😂😂چشم 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣بامعرفت و نالوتی هستی تو رابطه آره آره چصی بیا بزار بیفته دنبالت

😂😂چشم 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

از دختر همسایتون میشه بپرسی پیش کی عمل کرده 😂🌕

😂😂نه چون زشته پرسیدن این سئوال

چند وقت پیش یه بچه گربه تو حیاط خونمون بود

یه گربه دیگه شب امده بود بچه گربه رو کشته بود 

این گربه ها دست های پاکی ندارن 

دعاهات به خدا بگو و ائمه اطهار بگو 

گربه رو فقط باید براش اب یا اضافه غذاها رو گذاشت همین! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

چند وقت پیش یه بچه گربه تو حیاط خونمون بود یه گربه دیگه شب امده بود بچه گربه رو کشته بود این گربه ها ...

تا اینجا اومدی اینو بگی؟؟ من اگه میخواستم نظراتو بخونم باز میذاشتم تاپیکو!! 

تا اینجا اومدی اینو بگی؟؟ من اگه میخواستم نظراتو بخونم باز میذاشتم تاپیکو!!

اخه نظرت خیلی چرت بود گفتم بیام برات بگم گربه دیگه چیه که بهش متوسل بشیم

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

اخه نظرت خیلی چرت بود گفتم بیام برات بگم گربه دیگه چیه که بهش متوسل بشیم

هعی هیچی نمیگم خودمو نگه میدارم شماهم حدتو بدون!!بی احترامی نکن!!! 

اولا به شما مربوط نیست ک من چه نظری دارم نظرتم برا خودت نگه دار 

نگفتم متوسل بشین گفتم بهشون بگین!!!