بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقااافقط پول خوبه🤣🤣گریه کردن تو ویلا بهتر از گریه کردن تو زیر زمین مستأجریه
ببین من دیگ تقریبا ۵ ماه با این تو رابطه بودم کل چیزی که به من داد دوتا تک شاخه گل بود و یه عروسک کوچولو همین، یعنی هرچقدر دوستم گف بابا ازش پول بخواه کادو بخواه بگو چرا گل نمیگیری چرا فلان رستوران نمیبری من میگفتم روم نمیشه نداره گناه داره فلان، الان اون با دوس پسر خودش فاب شد منم تهش کات که طرف بیاد بگه دیگه حق ندارییی به من زنگ بزنی انگار چه تحفه ایم هست. پول مهمه از الان به بعد معیارتو بذار رو همین هرکیم گفت نه بزن تو دهنش پسری که خرج نکنه برات خیلی راحتم عوضت میکنه ماشینیو که بخوای بفروشی خیلی خرجش نمیکنی این یه فکته
شنتتت خدایی همینا موفق ترن اینجوری قدرتو بیشتر میدونهآره دقیقا باید بزاری برات خرج کنن بزور بخواه از ...
دقیقا بخدا دوس پسر اون میگه قسط دارم فلان دارم این میگه منم قسط دارم تو باید منو هم حمایت کنی چه رابطه ایه که مشکل من مشکل تو نباشه فلان پسره به زور جور میکنه میزنه هربارم دختره قهر کنه باسن خودشو پاره میکنه ک باهاش آشتی کنه
این اواخر این از من میخواست خب توام مهمونم کن یه بار منو ببر بیرون غذا واسم درست کن خداروشکر ک این کارو نکردم وگرنه الان دق میکردم