2777
2789
یه دعا بهت بگم اراده کنی یکسال هر شب بخونی خونه میخری

به خدا هر دعایی بگی رو خوندم تلاشم کردیم زیاد ولی ب نتیجه نمی‌رسیم کم رزق هستیم دست ب هرچی میزنیم میشه ضرر نمیدونم چرا 

ب خدا توقع زیاد نداریم اندازه خودمون همیشه پامونو دراز میکنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستشویی داخل پذیرایی و نه تراس کوچیک داره نه حیاط ی چیزی لباسامو داخل خونه خشک میکنم کی تموم میشه بم ...

منم مثل شما 🥲چندساله مستاجری؟ما امسال همینو هم نمیتونستیم رهن کنیم طلا فروختم 

به خدا هر دعایی بگی رو خوندم تلاشم کردیم زیاد ولی ب نتیجه نمی‌رسیم کم رزق هستیم دست ب هرچی میزنیم می ...

عزیزم فقط هر چقدر پول دستت اومد رو بده طلا بگیر ماهی نیم گرم ،یه گرم هر چقدر که تونستی بگیر

بگو عزیزم

دعای هفتاد بندی استغفار حضرت علی 

همینجوووووری پول میاد تو زندگیت

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

منم مثل شما 🥲چندساله مستاجری؟ما امسال همینو هم نمیتونستیم رهن کنیم طلا فروختم

من خونه پدرشوهرم منشستیم با برادر شوهرم اونا طبقه بالا بودن ما پایین ب دلایلی از هم جدا شدیم ما اومدیم اجاره نشینی یه سال و نیمه منم اون وقت طلا فروختم 

یه خونه کوچیک گرفتیم دستشویی داخل پذیرایی خیلی اذیتم 

ان شا الله خدا به همه مون کمک کنه صاحب خونه خودمون بشیم و هرکی هر مشکلی داره بهمون کمک کنه

به خدا هر دعایی بگی رو خوندم تلاشم کردیم زیاد ولی ب نتیجه نمی‌رسیم کم رزق هستیم دست ب هرچی میزنیم می ...

میدونه چرا؟ 

چون ما انسان ها یه گناهایی انجام دادیم که فراموش کردیم ولی خدا یادشه واسه همین دعات مستجاب نمیشه 

دعای هفتاد بندی استغفار حضرت علی تمام گناه میریزه آخرش درخواست خونه کن از زمین وزمان برات پول پیدا میشه 

اگه خونه خریدی التماس دعا برای امضام 

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....