2777
2789
عنوان

ریزش مو بدویید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 53 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی عزیزم قربونت

وای عزیزم توروخدا واقعا این ک گفتی تبلیغ نبود؟؟

منم گرفتارم..

میگم بقیه هم ک براشون گرفتی راضی هستن؟؟ واسه اونام جواب داده؟؟ فقط گیاهیه؟؟ ماینو نباشه وابستگی بیاره؟؟؟

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
وای عزیزم توروخدا واقعا این ک گفتی تبلیغ نبود؟؟منم گرفتارم..میگم بقیه هم ک براشون گرفتی راضی هستن؟؟ ...

به خدا قسم تبلیغ نکردم من سالهاست تیرویید دارم موهام کف سرم معلوم بود جاری مم همینطور همه موهاش برای عروسی نداشت

الان هزار ماشاالله خیلی بهتره خیلی شوهرم میگه تاحالا تورو بااتقدر مو ندیدم

وای عزیزم توروخدا واقعا این ک گفتی تبلیغ نبود؟؟منم گرفتارم..میگم بقیه هم ک براشون گرفتی راضی هستن؟؟ ...

آره کاملا گیاهیه 

من هر محلول رو ۱۹۸ می‌گیرم الان ۴ماهه که میزنم و جواب گرفتم برای همه سفارش دادم آوردن اونام میزنن دوستام جاریم مامان و زن داداشم 

به خدا قسم تبلیغ نکردم من سالهاست تیرویید دارم موهام کف سرم معلوم بود جاری مم همینطور همه موهاش برای ...

واای میرم سفارش بدم..

میگم بنظرت پس ماینو نیس وابستگی نمیاره ک اگه نزنیم بدتر شه؟؟؟

تاپیکای قبل منو ببینی حالم بد بود از ریزش و قبلا خیلی چیزای مختلف بهم پیشنهاد دادن ولی احساس کردم شما قلبی میگی🥹

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
واای میرم سفارش بدم..میگم بنظرت پس ماینو نیس وابستگی نمیاره ک اگه نزنیم بدتر شه؟؟؟تاپیکای قبل منو بب ...

بخدا من خودم هم کچل شده بودم هم اعتماد به نفس نداشتم برم مهمونی عروسی باشگاه 

خداخودش می‌دونه سالهاست ازترس قضاوت آدمهای دورازجون تو بیشعور حتی آرایشگاهم نرفتم که هی بپرسن چرا موهات ریختع

ولی اللن که موهام پر شده خیلی احساس خوبی دارم دلم میخواد این حس رو همه داشته باشند

واای میرم سفارش بدم..میگم بنظرت پس ماینو نیس وابستگی نمیاره ک اگه نزنیم بدتر شه؟؟؟تاپیکای قبل منو بب ...

نه ماینوکسیدیل نیست اصلأ 

انقدر حالت خوب میشه 

تو یکماه استفاده کن اگه نگفتی چقدر از موهات راضی هستی

هم ریزشت رو قطع میکنه

هم بعده دوسه ماه همه موهات کم کم رشد میکنه 

بخدا من خودم هم کچل شده بودم هم اعتماد به نفس نداشتم برم مهمونی عروسی باشگاه خداخودش می‌دونه سالهاست ...

واای تاپیکای منو بخون 

حتی کچلم کردم اینقد حالم بد بود

واای تاپیکای منو بخون حتی کچلم کردم اینقد حالم بد بود

حکمت خدارو ببین من بعده چندوقت امشب اومدم نی نی سایت 

دلم گرفته بود گفتم کمی تاپیک بخونم با شما آشنا شدم که مشکلت مثله خودمه

چندسالته نگین جان 

نه ماینوکسیدیل نیست اصلأ انقدر حالت خوب میشه تو یکماه استفاده کن اگه نگفتی چقدر از موهات راضی هستیهم ...

عزیز پیجشو الان دیدم

۱۲۸دنبال کننده داره درسته؟؟؟

ولی چون احساس کردم شما دلی گفتی میرم سفارش بدم ب امید شفا🥹

بنظرت یکی بگیرم یا دوتا ؟؟ بعد چندبار استفاده اثرش مشخص میشه؟؟؟

و اینکه شما مکمل هم مصرف میکنی؟؟ دقیقا چیا؟؟

ببخش توروخدا سوال زیاد میکنم، واقفا این ریزش مو خیلی رومخه،، من چندسال پیش خرمن مو داشتم یهو همش ریخت

واای تاپیکای منو بخون حتی کچلم کردم اینقد حالم بد بود

منم موهامو شوهرم کوتاه میکرد که آرایشگاه نمیرم 

دوسانتی زدم چندسال موهام کوتاهه کوتاه کف سرم کاملا معلوم اللن موهام داره آلمانی میشه که بلندتر کنم مصری بزنم 

حکمت خدارو ببین من بعده چندوقت امشب اومدم نی نی سایت دلم گرفته بود گفتم کمی تاپیک بخونم با شما آشنا ...

تورو خدا دعا کن ب منم جواب بده خرمن موهام برگرده🥺😭😭😭

حدود ۳۵ شما چند عزیزم؟