2777
2789
عنوان

مشاور کنکور پسر دوستمو کتک زده دوستم می خواد بره دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 27 پست
می گه دخترا مشکلی نداشتن چیزی نگفتن شکایتی نکردن مشاور هم چند بار دیده فقط تذکر داده دفعه آخر سر شما ...

اتفاقا مشاور خوب کرده

اونجا رفتن درس بخونن یا پسره رفته هرز بچرخه

کاش دخترا چیزی میگفتن؛ ولی اگه میگفتنم مادرپسره انقدر حق به جانبه بازم تقصیرو مینداخت گردن دخترا

🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می گه دخترا مشکلی نداشتن چیزی نگفتن شکایتی نکردن مشاور هم چند بار دیده فقط تذکر داده دفعه آخر سر شما ...

دست زدن به پشت دختر خودش یه نوع تجاوزه

اون از حیا چیزی نمیگن خب

ب نظرم خوب کرده 

باید محکم تر میزد 

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟
حقشه این هول بازیا چیه مگه نمیره درس بخونه این چه شوخی ایه ک دست میزنه پشت دختر مردم من بودم جوری می ...

پسر خودتم بود همینو می گفتی بچه ن به هر حال با هم شوخی می کنن 

قبلنا می دیدم پسرا تو کوچه خیابون دست می زدن به اونجای همدیگه 

الان دختر پسر می بینم این کارو می کنن مخصوصا توی اکیپ ها 

طبیعیه من اگه بودم با مشاور برخورد می کردم پسرمو هم می بردم از اونجا 

بازم خوب کرده 

اونجا جای درس خوندنه نه جای این غلطا 

اگه اون مشاور عاقل بجای سیلی سکوت میکرد ، دوروز دیگه یه بچه سالم که به فکر آیندشه اونجا نابود میشد 

عاشق خوابم 🦥💜

پسر خودتم بود همینو می گفتی بچه ن به هر حال با هم شوخی می کنن قبلنا می دیدم پسرا تو کوچه خیابون دست ...

اگر پسر خودم بود از خجالت میمیردم اینقدر شماتتش میکردم حتی میزدمش ینی چی ک بابت این کار حمایتم میشه بچه دوساله نیست ک نفهمه این چه کاریه یاد بچه هاتون میدین

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
اینکه خودت بچه نداریبی تاثیر نیست

من بچه داشته باشم یا نداشته باشم

کار درست همونه ، کسی که پسرشو درست تربیت نکرده مشاور مجبوره بخاطر این کار غلطش باهاش برخورد کنه 

بچه ۵ ساله هم نبوده که بگیم نمیفهمه 

در حد سیلی واقعا حقش بوده واسه خود اون پسرهم خوبه 

قطعا بچه خودمم بود بجای یکی دوتا میزدم تو گوشش

عاشق خوابم 🦥💜

اگر پسر خودم بود از خجالت میمیردم اینقدر شماتتش میکردم حتی میزدمش ینی چی ک بابت این کار حمایتم میشه ...

وا مگه حیوونه که بزنی 

نوجوونن تو این سن هورمونا بالا پایین می شه مغز کار نمی کنه طبیعیه

من بچه داشته باشم یا نداشته باشمکار درست همونه ، کسی که پسرشو درست تربیت نکرده مشاور مجبوره بخاطر ای ...

حیوونو هم دیگه نمی زنن نوجوون تو این سن طبیعیه این چیزا پیش بیاد این سنو رد کنن رفتاراشون خوب می شه

وا مگه حیوونه که بزنی نوجوونن تو این سن هورمونا بالا پایین می شه مغز کار نمی کنه طبیعیه

هورمونا بالا پایین میشن ولی کودن ک نمیشن مغز کار نکنه گیریم طرف نمی‌فهمه ولی تو بدتری ک با حمایتت از کار اشتباهش داری تشویقش میکنی به ادامه اشتباه  ریپلایم نکن خجالت بکش با این همه سن سال درست و غلط رو نمیدونی آینده یکی دیگه رو هم خراب میکنی نظرتو برای خودت نگه دار 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
حیوونو هم دیگه نمی زنن نوجوون تو این سن طبیعیه این چیزا پیش بیاد این سنو رد کنن رفتاراشون خوب می شه

متجاوزام از نوجوونی باهاشون برخورد نشد که به اونجا رسیدن 

اگه در حد شماره دادن بود بله با روشای بدون کتک احتمالا نصیحتش میکردم و ....

ولی وقتی زیادی پاشو از حدش فراتر میزاره قطعا یه سیلی نیازه 

اشتباه داریم تا اشتباه 

عاشق خوابم 🦥💜