2777
2789
عنوان

اونی که رفته بود برگشت یا دیگه برنگشت

| مشاهده متن کامل بحث + 7324 بازدید | 231 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واینستادم تا ببینم برمی گروه یا نه

وقتی که پیغام دادن که برگشته من دیگه رفته بودم

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

رفت و طلاق گرفتیم💔از خدا که پنهون نیست از شما چه پنهون هنوزم دارم دعا میکنم به درگاه خدا که برگرده(:

دعا های زیادی خوندم و نذر های زیادی کردم ولی فعلا که نتیجه نداده...الان تغییر رویه دادم فقط و فقط از خدا میخوامش دلم رو سپردم دست خدا گفتم من دلم شکسته مواظبش باش خداییش هم خدا خوب مراقبم بوده🥺به پایان خوش این داستان باور دارم(:

هەرچی خوا بۆمان دروستکردووە، جوانە:)!هر بژی کُرد✌️😍زاده ی تهران،ساکن در غرب کشور✨️🖤درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔میشه برگردی قول میدم دختر خوبی باشم⁶⁵⁸⁴🙃...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖نگاه به حالایمان نکن عزیز،قرار است رد شویم از این درد،قرار است رو به راه شویم:)!...♥︎

هر کاری کردمبرنگشت الانم خوشحالم ک برنگشته چون بهترین شوهرو دارم

چیکار کردی؟

بعد از چند وقت با شوهرت اسنا شدی؟

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

امیدارم مشکلشون حل بشهمنم تو شرایط توئم با اینکه عاشقشم گفتم تموم کنیم به صلاح نیست

چرا اخه

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

رفت و طلاق گرفتیم💔از خدا که پنهون نیست از شما چه پنهون هنوزم دارم دعا میکنم به درگاه خدا که برگرده( ...

منم هر روز دارم دعا میکنم

کاش خدا صدامو میشنید

برگشت

بعد از چند وقت

کاری هم کردی برای برگشتنس؟

برگشت ولی من دیگه نخاستمشکلا این قانونه برمیگردن

بعد از چقدر برگشت