2777
2789
عنوان

اونی که رفته بود برگشت یا دیگه برنگشت

| مشاهده متن کامل بحث + 7324 بازدید | 231 پست
ی بار بعد ۳ سال.برگشت ردش کردمباز دوباره بعد دوسال اومد زنش شدم پشیمونم مثل سگ

تو این مدت یعنی با کسی نرفتید هیچ‌کدوم ازدواج نکردید

خیلیه دو سال سه سال

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ترکش کردم بعد رفتم سمتش اون نخواست دیگهبعد شش ماه هنوزم برنگشتههر کاری کردم برگرده هر چی نیومد:)

شاید کسیو داره..

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

شاید کسیو داره..

نه مطمئنم نداره 

اصلا خیلی وفاداره هنوزم بهم 

ولی امیدشو از دست داده فکر میکنه بازم همه چیو خراب میکنم

اخه ما رابطمون خوب بود قرار بود ازدواج کنیم

یهو من قاطی کردم. زدم زیر همه چی و کات کردم بی دلیل دور شدیم

خدای من، خدای نیکی هاس🌱 خدا بسازه برات🌸

نه مطمئنم نداره اصلا خیلی وفاداره هنوزم بهم ولی امیدشو از دست داده فکر میکنه بازم همه چیو خراب میکنم ...

کار خوبی نمردی اگر ادم خوبی بود..

اما برمیگرده 

مطمعن باش 

کسی که تو نبودت هم بهت وفادار بوده رو از دست نده بنظرم :)

برگشت و دیوانه وار عاشق همیم

چیکار کردی که برگشت؟

بعد از چقدر برگشت؟

چند وقته رفته؟🥲

خییلی گذشته...حدودا ۱۰ سال،ولی من هر بار یادش میوفتم حالم یه جوری میشه....هنوزم میشکنم 💔

با اینکه‌ ازدواج کردم و بچه دارم ولی هنوزم گاهی دلتنگش میشم...میگم کاش حداقل اصلا باهاش آشنا نشده بودم....

چیکار کردی که برگشت؟بعد از چقدر برگشت؟

یک ماه حدودا کات بودیم کار خاصی نکردم فقط وقتی رفتم زیارت گفتم اصراری نمیکنم اگه تو سرنوشتمه و به صلاحمه برگرده چند روز بعد با تبریک روز دختر اوکی شدیم

ما مُحتاج ماندَن های پُر اَز مِنَت نیستیم؛)
خییلی گذشته...حدودا ۱۰ سال،ولی من هر بار یادش میوفتم حالم یه جوری میشه....هنوزم میشکنم 💔با اینکه‌ ا ...

عزیزم چقدر سخت🥲

باز خوبه ی ادم درست سر راهت قرار گرفته و زندگیه خودتو داری

لطفا بیاین تاپیک اخرم نظر بدین

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

یک ماه حدودا کات بودیم کار خاصی نکردم فقط وقتی رفتم زیارت گفتم اصراری نمیکنم اگه تو سرنوشتمه و به صل ...

برای منم دعا کن برگرده🥲