2777
2789

سابقه خیانت داره همیشههههه ولی چاره چیه ن پول دارم ن حمایت بادوتا بچه نمیتونم زندگیمو ول کنن مطمیناا بعد طلاق شرایطم هزار برابر بدتر از این میشه .امروز گف یخانوم اومده بود محل کارم گف راننده سرویسهمنم گفتم خب گف هیچی گفتم ارام رو میتونه ببره بیاره اونم گف اره میبره بعد گف زنه کلی گریه کرد ک اره شوهرم مرده مجبور نباشم کار نمیکنم اینم انگار شمارشو گرفته ک بهش خبر میده منم کلی عصبانی شدم ک خودت اول سال گفتی ن من ب سرویس اعتماد ندارم بچمو نمیسپرم دست هرکسی سرویسا اینجورن اونجورن الان ی دفعه چیشد گف نهههه اونقد ناراحتی کرد دلم براشسوخت بعد حرفمون بالا گرفتدید ول کن نیستم گف سمارشو بمن ک نداد تو دفتر بود گفوم لازم بشه از اداره میگیرم ولی من مطمئنم داده واینکه مطمئنم شوهرم بعدا بهش زنگ میزنه حس ی زن بهش دروغ نمیگه جیکار کنم بخدا دارم دیوونه میشم اخه چرا ی زن باید بیاد از اوضاع زندگیش بگه وگریه کنه بگین چیکار کنم منم امروز خونه مادرمم فردا اومد چ رفتاری باهاش بکنم تازه دوروزه سر یکی از مسافراش اشتی کردیم تاپیک قبلم هس 

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هذف داشت بهت نمیگفت 

درسته سابق داره و بعش نمیتوتی اعتماد کنی 

ولی انقدرم حساس نباش تا خودت ارامش داشته باشی 

مردی که بخاد کاری کنه گیر بدی ندی کارخودشو میکنه 

الکی اعصابتو بهم نریز 

چرا انقدر سخت میگیری ؟؟؟

سریع رو هم نمیافتن ک 

شاید اصلا اون خانم این کاره نباشه

اگه جهنده و زندگی خراب کن بود بخاطر سرویس مدرسه شدن گریه نمیکرد با خراب بازی هزار برابرش رو در میاورد