2777
2789
عنوان

خانوما منم‌ جای خواهرتون خواهش میکنم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 69 پست
بله درسته ممنونم فقط میترسم از اشباع بودن وکالت ، یعنی اصلا نمیشه کار کرد؟

وکالت میشه کار کرد باید سختی بکشی همه چی خاک خوری داره حتی شغل آزاد هم ده سال اولش خیلی سخته و این آزمون قوه قضاییه الان کارمندان قراردادی خود قوه ۳۳ درصد سهمیه دارند دوست خودم کارمند قوه است دقیق در جریان هستم . دنبال علاقه ت برو و به حرف مردم توجه نکن و الان مثلا توی چشم فامیل و دهن مردم وکالت خیلی گنده و دهن پر کن هست اما خیلی سختی ها داره هرساله باید آبان ماه کلی مالیات بدی سهم صندوق بازنشستگی بدی سهم کانون پرداخت کنی هر چی کار کردی کلی باید تقدیم کانون وکلا کنی رقابت و زیرآب زنی زیاده باید سواد بالایی داشته باشی که همکار و قاضی ضایعت نکنه باید دل خیلی چیزها رو داشته باشی چندروز پیش دوستم وکیل هست خانم هست تعریف میکرد موکلش رو در تهران آدم ربایی کر ده بودنت نصف شب پاشده از زنجان رفته تهران دنبال کار . یعنی خطر هم داره خیلی از وکلا رو کشتند و به قتل رساندند مثل قضات باید ببینی توان و شجاعت چه کاری رو داری . به حرف مردم دقت نکن ضمنا به وضع مالی خودت هم توجه کن آیا پول رهن دفتر وکالت داری یا نه خیلی مهمه 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها من کارشناس برنامه ریزی هستم

ممنونم لطف کردید 

میتونم بپرسم از زمان قبولی تا شروع به کارتون چقدر طول کشید ؟

و اینکه شما هم مدرک icdl ارائه دادید؟

این کاربری تا مدتی نامعلوم دیگر فعالیتی نخواهد داشت .

ممنونم لطف کردید میتونم بپرسم از زمان قبولی تا شروع به کارتون چقدر طول کشید ؟و اینکه شما هم مدرک icd ...

یک سال و سه ماه طول کشید عزیزم 

بله مدرکشو باید همه کارمند ها داشته باشن

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
اخه خیلی شغل معمولی ای هست خیلی خیلی معمولی ‌...نمیدونم واقعا چه کنم همه میگن اشباعه وکالت

خب شغل معمولی چه ایرادی داره ؟ چون اسم و رسم نداره؟ چون حقوق کم داره ؟ این شغل هم در این جهان در این کشور لازم هست دیگه 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

وکالت میشه کار کرد باید سختی بکشی همه چی خاک خوری داره حتی شغل آزاد هم ده سال اولش خیلی سخته و این آ ...

خیلی ممنونم،  صحبت هاتون خیلی دقیق هست 

راستش من دانشگاه تاپ خوندم و واقعا همه بهم میگفتن شجاعت و جسارت رو دارم ، این مواردی که فرمودید با همشون کنار میام 

فقط متاسفانه من شنیدم وکالت اشباعه برای همین کل انگیزه ام رو از دست دادم وگرنه عاشق وکالت هستم 

یعنی اصلا نمیتونم درآمد داشته باشم؟ حتی کم ؟ در هنگان شروع ؟ اگر بتونم رتبه ببارم و با وکلای معروف همکاری کنم باز هم اوضاع خوب نیست؟

آزمون قوه قضائیه شرکت کن 

آرامشت بیشتره 

وکالت کار سختیه   وجدان  هم باهاش در ارتباطه

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
یک سال و سه ماه طول کشید عزیزم بله مدرکشو باید همه کارمند ها داشته باشن

خیلی ممنونم 

واقعا لطف کردید . انشاءالله همیشه تندرست باشید 

خب شغل معمولی چه ایرادی داره ؟ چون اسم و رسم نداره؟ چون حقوق کم داره ؟ این شغل هم در این جهان در این ...

نه نه منظورم این نبود و قصد توهین نداشتم

من یه خورده بلند پرواز هستم ‌ از این جهت گفتم 

به کدوم بیشتر علاقه داری

به وکالت خیلی علاقه دارم

اما میگن اشباع شده کار نیست 

آنقدر گفتن سرد شدم 

آزمون قوه قضائیه شرکت کن آرامشت بیشتره وکالت کار سختیه وجدان هم باهاش در ارتباطه

اخه میگن سختی کار کارمند قوه زیاده 

شما دارید اطرافیان تون؟