2777
2789

الان ۶ ساله تهوع دارم با استرس شدید و خستگی زیاد که با خوابیدنم برطرف نمیشه همه آزمایش هارم دادم گفتن سالمی مشکلت اعصابه همه نوع دارویی خوردم خوب نمیشم که نمیشم موندم با یه بچه مدرسه ایی و شوهر نفهم و بی درکم چه کنم دعا کنید برام

۴۰ روز این آیات رو به آب بخوان و میل کن 

🔴✍️ آيات ٦٠قاف

🔴✍️آیات شصت قاف

🔴✍️آیات 60 قاف

((سورة مبارکة بقره آیة شریفة 246 ))

بِسمِ اللهُِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ اَلَمْ تَرَ اِلیَ الْمَلَاءِ مِنْ بَنیَ اِسْرآئیلَ مِنْ بَعْدِ مُوسی اِذْ قالوُا لِنَبِیٍّ لَّهُمُ ابْعْثُ لَنا مَلِکاً نّقُاتِلْ فی سَبیلِ اللهِ قالَ هَلْ عَسَیْتُمْ اِنْ کُتِبَ عَلَیْکُمُ الْقِتالُ اَلَّا تُقاتِلوُا قالوُا وَ ما لَنا اَلَّا نُقاتِلَ فی سَبیلِ اِللهِ وَ قَدْ اُخْرِجْنا مِنْ دِیارِنا وَ اَبْنآئنا فَلَمّا کُتِبَ عَلَیْهِمُ الْقِتالُ تَوَلّوَْا الَّا قَلیلاً مِنْهُمْ وَاللهُ عَلیمُ بِالظّالمِینَ.

(( سورة مبارکة آل عمران آیة شریفة 181 ))

بِسمِ اللهُِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ لَقَدْ سَمِعَ الله‌‏ُ قَوْلَ الّذَینَ قالوُآ اِنَّ اللهَ فَقیرَُ وَ نَحْنُ اَغْنِیآءُ سَنَکْتُبُ ما قالوُا وَ قَتْلَهُمُ الاَنبِیآءَ بِغَیْرِ حَقِّ وَ نَقُولُ ذُوقُوا عَذابَ الَحریقِ.

(( سورة مبارکة نسآء آیة شریفة 77 ))

بِسمِ اللهُِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ اَلَمْ تَرَ اِلیَ الّذَینَ قیلَ لَهُمْ کُفّوُآ اَیْدِیَکُمْ وَ اَقیمُوا الصَّلواهَ وَ آتُوا الزَّکواهَ فَلَمّا کُتِبَ عَلَیْهِمُ الْقِتالُ اِذا فَریقُ مِنْهُمْ یَخْشَوْنَ النّاسَ کَخَشْیَهِ اللهِ اَوْ اَشَدَّ خَشْیَهً وَ قالوُا رَبَّنا لِمَ کَتَبْتَ عَلَیْنا الْقِتالَ لَوْ لآ اَخّرَْتَنآ اِلی اجَلٍَ قَریبٍ قُلْ مَتاعُ الدُّنیا قَلیلُ وَاْلآخِرَهُ خَیْرُ لِمَنِ‎اتّقَی وَ لا تُظلَمُونَ فَتیلاً.

(( سورة مبارکة المآئده آیة شریفة 27 ))

بِسمِ اللهُِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ وَ اتْلُ عَلَیْهمْ نَبَاَابْنَیْ آدَمَ بِالْحَقّ اِذْ قَرَّبا قُرْباناً فَتَقَبَّلُ مِنْ اَحَدِهِما وَ لَمْ یَتَقَبَّلَ مَنَ الْآخَرِ قالَ لَاَقْتُلَنَّکَ قالَ اِنَّما یَتَقَبَّلُ اللهُ مِنَ الْمُتَّقینَ.

(( سورة مبارکة الرّعد آیة شریفة 16 ))

بِسمِ اللهُِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ قُلْ مَنْ رَّبُّ السَّماواتِ وَاْلَارْضِ قُلِ اللهُ قُلْ اَفَاَتَّخَذْتُمْ مِّن دوُنِهِ اَوُلِیآءَ لا یَمْلِکوُنَ لِاَنْفُسِهِمْ نَفْعاً وَ لا ضَرّاً قُلْ هَلْ یَسْتَوِی اْلَاعْمی وَالْبَصیرُ اَمْ هَلْ تَسْتَوِی الضُّلُماتُ وَالنّوُرُ اَمْ جَعَلوُا للهِ شُرَکآءَ خَلَقوُا کَخَلْقِهِ فَتَشابَهَ الْخَلْقُ عَلَیْهِمْ قُلِ اللهُ خالِقُ کُلِّ شَیَُ وَ هُوَ الْواحِدُ الْقَهَّارُ.

((سورة مبارکة المزمّل آیة شریفة 20 ))

بِسمِ اللهُِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ اِنَّ رَبَّکَ یَعْلَمُ اَنَّکَ تَقُومْ اَدْنی مِنْ ثُلُثَیِ اللَّیْلِ وَ نِصْفَهُ وَ ثُلُثَهُ وَ طآئفَه مِّنَ الّذَینَ مَعَکَ وَاللهُ یُقَدِّرُ اللَّیْلَ وَالنَّهارَ عَلِمَ اَنْ لَنْ تُحْصُوهُ فَتابَ عَلَیْکُمْ فَاقْرَؤُا ما تَیَسَّرَ مِنَ الْقُرْآنِ عَلِمَ اَنْ سَیَکُونُ مِنْکُمْ مَّرْضی وَ آخَروُنَ یَضْرِبُونَ فیِا الاَرْضِ یَبْتَغوُنَ مِنْ فَضْلِ اللهِ وَ آخَروُنَ یُقاتِلوُنَ فی سَبیلِ اللهِ فَاقْرَؤا ما تَیَسَّرَ مِنْهُ وَ اَقیموُا الصَّلواهَ وَ آتوُا الزَّکوهَ وَ اَقْرِضوُا اللهَ قَرْضاً حَسَناً وَ ما تُقَدِّمُوا لاَنْفُسِکُمْ مِّنْ خَیْرٍ تَجِدُوُه عِنْدَاللهِ هُوَ خَیْراً وَ اَعْظَمَ اَجْراً وَ اسْتَغْفِروُا اللهَ اِنَّ اللهَ غَفُورَُرَحیمُ .

لطفا لایک نکنید .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا هم بهت گفتم برو طب سنتی

برای تهوع و استرس زیاد ،دارو میدن؟

منم تقریبا همین مشکل رو دارم بعلاوه ایتکه بخاطر استرس زیاد ،مشکل خونریزی شدید هم پیدا  کردم که حدود دوساله نتونستم درمان کنم

برای دفع سحر و جادو گشایش بخت گشایش رزق محبوبیت از بین بردن افسردگی و دلشورههزارتا خاصیت داره توی نت ...

ممنون عزیزم 

میشه یه دعایی هم اگر میدونید  برای مریض بگید ،میخوام برای پدرم بخونم ان شاءالله شفا بگیرن

ممنون عزیزم میشه یه دعایی هم اگر میدونید برای مریض بگید ،میخوام برای پدرم بخونم ان شاءالله شفا بگیر ...

همین آیات برا شفا هم هست عالیه 

در این ۴۰ روز که اینو میخوانی به آب سوره حمد هم ۱۴ بار به نیت امام رضا برای شفا پدرت بخوان و بهش بده 

منم برای سلامتیشون دعا میکنم .

دلم میگه تا هفته دیگه پدرتون بهتر میشن

لطفا لایک نکنید .

همین آیات برا شفا هم هست عالیه در این ۴۰ روز که اینو میخوانی به آب سوره حمد هم ۱۴ بار به نیت امام رض ...

ممنون از دعای خوبتون ،گاهی اوقات بعضی حرف ها چقدر دل آدم رو آروم می کنه ،به یادتون هستم همیشه با این دعای زیباتون،

این چند روزه تاپیک زدم ولی متاسفانه خیلی کسی شرکت نکرد ،بدجوری دلم گرفته بود

فدات بشم خواهر .ببخش،من تاپیکت رو ندیده بودم بیماری پدرتون چیع

سرطان ریه ،الان هم داریم ام آر آی میدیم ببینیم به مغز و کبد رسیده یانه ،براش دعا کنید ،خیلی درد داره ،دعا کنید سلامتی اشو بدست بیاره ،هنوز به وجودش نیاز داریم 

سرطان ریه ،الان هم داریم ام آر آی میدیم ببینیم به مغز و کبد رسیده یانه ،براش دعا کنید ،خیلی درد داره ...

دورت بگردم خواهر چشم حتما 

من دلم روشنه میای خبرهای خوب میدی مارو هم خوشحال میکنی 

خدا سایه شو صد سال دیگه بالا سرتون حفظ کنه

لطفا لایک نکنید .