2777
2789
عنوان

مشکل و چالش

55 بازدید | 12 پست

سلام شب خوش. پدر بنده متاسفانه سه ماه قبل از دنیا رفتند و خوب مصیبت بزرگی هست. امشب یکی از خواهرام خیلی ناراحت بود و .. و من بهش گفتم دیگه چکار میشه کرد ،خواهرم عصبانی شد و بهم گفت چشمت کور شه حالا که می‌خوای زن بگیری دیگه بابا نداری و این خیلی مهمه و اعتباره تو ازدواج . به نظر شما وقتی پدر مرحوم شن کار ازدواج چقدر سخت تر میشه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مادرتون در قید حیاتن به طور غیر مستقیم تاثیر داره مخصوصا اگه بچه آخر خانواده باشین و وابستگی تون با مادرتون زیاد باشه، از نظر چالش های زندگی مستقل ممکنه یکم نگرانی برای کیس هاتون به وجود بیاد

اگه مادرتون در قید حیاتن به طور غیر مستقیم تاثیر داره مخصوصا اگه بچه آخر خانواده باشین و وابستگی تون ...

سلام بچه اخرم ،وابستگی ندارم به این معنا که خودم از پس مارها بر نیام بلکه برعکس،کارها را راست و ریس میکنم

سلام بچه اخرم ،وابستگی ندارم به این معنا که خودم از پس مارها بر نیام بلکه برعکس،کارها را راست و ریس ...

از این نظر که نتونید خرج و مخارج رو بدین منظورم نیست، اینکه در مورد شهر و محل زندگی و حتی خونه بخواین با مادرتون زندگی کنید یا نظرش تو بقیه تصمیمات زندگیتون خیلی پر رنگ باشه

به هر حال بعد ازدواج اولویت بندی ها باید تغییر کنه و در عین احترام گذاشتن به بزرگترا اولویت زندگی هر زنی شوهرش و اولویت هر مردی زنش باشه

از این نظر که نتونید خرج و مخارج رو بدین منظورم نیست، اینکه در مورد شهر و محل زندگی و حتی خونه بخوای ...

بله کاملا حق با شماست البته مادرم از دخالت بدشون میاد ولی شرایط به نحوی است که نمیتونم ایشون را تنها بزارم محبورم حواسم بهشون باشه و این با تمایلات دختران امروزی جور در نمیاد

بله کاملا حق با شماست البته مادرم از دخالت بدشون میاد ولی شرایط به نحوی است که نمیتونم ایشون را تنها ...

ببینید اصلا بحث سعی در دخالت نیست. همیشه دلسوزی های از سر دوست داشتن میشه دخالت منتها هرکس توصیه های خانواده خودشو میذاره مهربونی و توصیه های خانواده طرف مقابلو دخالت 

خیلی مسائل و طرز صحبت و کارها و ... بین زن و شوهر عادیه و خودشون میتونن حلش کنن ، ولی پدر و مادرا از بس بچه هاشونو دوست دارن نمیتونن تحمل کنن و واکنش نشون میدن زمینه مشکل و دلخوری ایجاد میشه

بخواین ازدواج موفق داشته باشین از اول مرز و حد و حدود رو تو زندگیتون مشخص کنید و در موردش هم با کیستون صحبت کنید ببینید چقد هم نظرید

من به شخصه نه دوست داشتم خیلی نزدیک خانواده خودم زندگی کنم و نه خیلی نزدیک خانواده همسر. از اول حد و حدود و فاصله رو حفظ کردیم خداروشکر تو این ده سال هیچ اختلافی بین ما و خانواده ها پیش نیومده

البته برای شما که پدرتون فوت کردن باز یکم شدت قضیه بیشتره که مادرتون تنها شدن و ممکنه با محبت شما به همسرتون احساس رقابت یا نادیده گرفته شدن کنه یا بلاخره دلخوری و دلگیری پیش بیاد