2777
2789
عنوان

کتابی که زندگی تونو عوض کرد

61 بازدید | 8 پست

بیشتر انگیزشی میخوام اینقدر خوردم و خوابیدم و درس خوندم حالم از خودم بهم میخوره یه چیزی باشه خودمو جمع کنم برم بیرون یکم از فاز درس بیام بیرون به خودم برسم

تکه هایی ازیک کل منسجم

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

قران 

اره قران همه چی تمومه من تو اینستا چندین پیج دیدم که اروپاییها دارن رو میارن به خوندن قران حتی پریشب یه خانوم با تاپ ۲ بنده و شلوارک نشسته بود تو حیاط خونش خیلی دقیق قرانو ورق میزد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آئین دوست یابی و راههای نفوذ در انسانها 

نوشته آقای دیل کارنگی 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

قران اره قران همه چی تمومه من تو اینستا چندین پیج دیدم که اروپاییها دارن رو میارن به خوندن قران حتی ...

تفسیرش طول میکشه بعدشم ببخشید اونقدر انگیزشی نیست همش در مورد بهشت جهنم گفته من گفتم برای چی میخوام

تفسیرش طول میکشه بعدشم ببخشید اونقدر انگیزشی نیست همش در مورد بهشت جهنم گفته من گفتم برای چی میخوام

کی گفته انگیزشی نیست ؟؟؟؟؟ چه انگیزه ای بهتر از انسان بودن تلاش و کوشش پاک زندگی کردن قصه های زیبای قران سرتاسر عبرت و انگیزست .اگر سختته خوندن متن عربی الان قصها ای قرانی رو خیلی زیبا و کوتاه نوشتن سرتاسرش مفهومه .نهج البلاغه یکی از زیباترین کتابهایی هست که تا به الان خوندم .متاسفانه همه فکر میکنن یک کتاب سنگینه و فقط بهش جهنمه درصورتی به خدا قسم نیست .بشدت قشنگه عاشقش میشی .خودمن یه زمانی که هنوز گوشیهای پیشرفته نبود یه گوشی نوکیا ساده داشتم تا حدودی میشد باهاش گوگل سرچ کرد یه جایی یبار حرف قشنگی شنیدم گفتم این گفته از کی هست گفتن ب ای نهج البلاغه هست منم از سر بی حوصلگی رفتم سرچ کردم چندتایی خوندم انقدر محو شدم که دیدم هوا روشن شده جالبه بدونی حضرت علی از رازهای خلقت و افرینش خیلی گفته