2777
2789

من وسواس دارم تو ی ماه 2 تا مایع ظرفشویی تموم میکنم 

مواد شوینده زیاد مصرف میکنم

وسواس ب کنار کلا مواد غذایی رو هم حروم میکنم 

همیشه قسطامون عقبه

من نمیخام اینطوری باشم😢

اول قسط هات بده با بقیه پول خرج خونه کن

دیگه پولی ک نباشه اسراف کنی ناخودآگاه  شم اقتصادی و برنامه ریزی ت گل میکنه

آدم تو تنگنا ک قناعت یاد میگیره

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول قسط هات بده با بقیه پول خرج خونه کندیگه پولی ک نباشه اسراف کنی ناخودآگاه شم اقتصادی و برنامه ری ...

واقعا درسته آدم تو تنگنا قناعت می‌کنه

اما اینم یادم رفت بگم که حقوق شوهرم روزمزده شاید بخاطر همین الکی خرج میشه

همسرم ماهی باید ۲۲ قسط بده هروقت حقوق میگیره اول به اندازه قسطکنار میزاره بعد بابقیه حقوقش برنامه ریزی می کنیم.

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
واقعا درسته آدم تو تنگنا قناعت می‌کنهاما اینم یادم رفت بگم که حقوق شوهرم روزمزده شاید بخاطر همین الک ...

حقوق روزمره خیلی بده. اصلا حساب کتاب دستت نیست 

مگه اینکه هفتگی به پولات دست بزنی  هر هفته ی قسط بدی و برای ۱ هفته خرید خونه کنی

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

همسرم ماهی باید ۲۲ قسط بده هروقت حقوق میگیره اول به اندازه قسطکنار میزاره بعد بابقیه حقوقش برنامه ری ...

یادم رفت بگم که حقوق شوهرم روزمزده و کلا ۳۰ تومنه

دوتا بچه هم دارم مدرسه ای و نوزاد 

یادم رفت بگم که حقوق شوهرم روزمزده و کلا ۳۰ تومنهدوتا بچه هم دارم مدرسه ای و نوزاد

پول کمیم نیست بخوای میتونی پس انداز کنی حداقل قسطهاتو بدی خب مثلا هر قسطت چقدره تو هفته اول یکی از قسطخاتو بده بعد خرج کن چند تا قسط دارین

اسراف بحثش با عقب افتادن قسط فرق میکنه

الان انقدر همه چی گرونه اکثرا قسطاشون عقب میوفته.

با صرفه جویی این بحثا قسطی تسویه نمیشه وچکی پاس نمیشه.

اما برای اسراف ، سعی کن غذا کم بپزی تا نمونه.

چیزی که بچه ها علاقه دارن بپز

سعی کن برای بچه ها کم بکشی اگر باز غذا خواستند اضافه کن که غذا دست نخورده بمونه 

اضافه رواگر نمیخورید قشنگ بسته بندی کن  ببر بده کارگرها بنده های خدا گرم کنند بخورند .

مایع هم موقع خرید کمتر بخر مثلا اگر همیشه دوتا سفید کننده میخری ، یه دونه بخر کم کم درست میشی.

یه دفعه نمیشه عادت های بد رو ترک کرد