2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاریخ مشخص گردن باید حضوری برید.تو سایت ثبت نام کرده بودی؟

بله تو سایت ثبت نام کردم 

وضعیت هم برام زد پذیرش شده گفت 72 ساعت کاری دیگه برین اموزشیار 

ولی یه قسمت که تاریخ زده بود نوشته بود اونایی که اول فامیلشون گ داره روز 7 آبان بیان 

یعنی قبل اون اصلا حضوری نباید برم ؟؟؟

بله تو سایت ثبت نام کردم وضعیت هم برام زد پذیرش شده گفت 72 ساعت کاری دیگه برین اموزشیار ولی یه قسمت ...

۷ابان گفته برو.بای تشکیل پرونده بدی.بعد میری اموزشیار مجوز میگیری شهریتو انلاین پرداخت میکنی.انتخاب واحدتم تو همون اموزشیار میاد میتونی ببینی و بری سرکلاست

۷ابان گفته برو.بای تشکیل پرونده بدی.بعد میری اموزشیار مجوز میگیری شهریتو انلاین پرداخت میکنی.انتخاب ...

ببخشید گلم متوجه نشدم 

از یه طرف نوشته 7 ابان بیا مدارک رو بیار 

از یه طرف نوشته 72 ساعت کاری دیگه برو اموزشیار 

یعنی اول میرم اموزشیار بعد پرونده فیزیکی تشکیل میدم ؟؟

ببخشید گلم متوجه نشدم از یه طرف نوشته 7 ابان بیا مدارک رو بیار از یه طرف نوشته 72 ساعت کاری دیگه برو ...

عزیزم گفتم که

حصوری اون تاریخی که گفتن برو

۷۲ساعت بعدم وارد اموزشیار شو

عزیزم گفتم کهحصوری اون تاریخی که گفتن برو۷۲ساعت بعدم وارد اموزشیار شو

ممنونم گلم 🌺🌻🌺🌻

اره فردا دیگه 72 ساعته تموم میشه 

من فکر میکردم تا حضوری مراجعه نکنم هیچ کاری نمیتونم بکنم 

راستی ببخشید یه سوال دیگه 

ممکنه مثلا 7 ابان بخوام مدارک رو ببرم اما تو اموزشیار شروع کلاسا مثلا 3 ابان بخوره ؟؟