الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرد مرده حتی اگه بالاترین درجات علمی دینی باشه همینه😅
✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.شش سال پیش و اتفاقاتش تا ابد حل نشده ترین ناممکن ترین چیز زندگیم باقی میمونه۹۸🖤بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر
ادب نزاکتت مشخصه چه دختری هستی شما نیا زیر دست من کامنت بذار حرف حقیقت تلخته دختر بی شخصیت شما شخصیت ...
باشه
من بخاطر ادب ک بشم بی شخصیت
بهتره تا بخاطر کوچیک کردن ارزش زن ها، بشم ی مرد پرست
حقیقت ؟ حقیقت زاده ی ذهنت؟
چطوری شد که به خودت اجازه دادی تمام خانم های موفق و زیر سوال ببری ؟
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
من خودم سونو داخلی دکترم مرد بود اول رفتم توی اتاق لباسم در آوردم دستیارش که خانم بود اومد دستگاه رو گذاشت داخل و پارچه روم انداخت بعد دکتر اومد از روی مانیتور چک کرد
فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمیناند ... 🌺
سه تا دندانپزشک ایرانی هم توی آمریکا به یک زن آمریکایی تجاوز کرده بودن اصلا عجیب غریب
✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.شش سال پیش و اتفاقاتش تا ابد حل نشده ترین ناممکن ترین چیز زندگیم باقی میمونه۹۸🖤بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر