2777
2789
عنوان

اذقالِ یوسفُ بقیه شوتوبگو😁😂بازهم مهمانی امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرههه واییی پوتیفارگناه داره مردبه این جذابی

آخه شما چرا سریال پیامبر خدا رو اینطوری تحلیل میکنید🤦🏻

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

تو سری های قدیم ک مرد الانو نمیدونم

الان دیگه علم پیشرفت کرده شاید بتونن زنده نگهش دارن🥲

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

ولی توی این فیلم تنها کسی که سوخت و اب شد بابای یوسف یعقوب بود

میگم زلیخا اخرش جوون شد و گنج الهی رو دست یافت اما یعقوب چی

گریه کرد و اب شد

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

اگه لو نمیرفتم میگفتمولی دیگ واقعا بدم اومدهیکی بهم گفت اگه خوب بودین ب قوم خودتون رحم میکردین نمیند ...

کنعانی ؟ 😬😄

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

اگه لو نمیرفتم میگفتمولی دیگ واقعا بدم اومدهیکی بهم گفت اگه خوب بودین ب قوم خودتون رحم میکردین نمیند ...

کنجکاوشدمم☹️💔

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥