2777
2789
عنوان

بنظرتون نباید ناراحت شم

44 بازدید | 6 پست

چند روز پیش خواهر شوهرم گفت به شوهرم بیاییم اتاقتونو تمیز کنیم من به شوهرم گفتم نه،وسایل شخصی دارم نمیخام کسی دست بزنه بهشون 

حالا دیشب شوهرم به مادرشوهرم خواهزش ک خالشونه گفت لباس اضافه داشتم میدم ببری برای پسرت خاهرشم گفت اره هروقت خواسی بگو بیاییم کمک لباس زمستونیاتونو در بیاریم لباس تابستونیا رو جمع کنیم لباس اضافارو ببریم برای نیازمند.منم به شوهرم میگم نه دوست ندارم خواهرتو مادرشوهرش بیان برا من لباس جمع کنن و اتاق تمیز کنن،میگه تو چرا انقد حساسی 

خواهرش همش همینه هرکاری میخاد بکنه به من نمیگه به اون میگه.خب اخه من دوست ندارم کسی به وسایلم دست بزنه و فضولی کنه.من کمک نخام کیو باید ببینم اخه؟ 

چند بار گفتم دوست ندارم بیاد به وسایلم دست بزنه ها مرتیکه احمق تو گوشش نمیره.خب اخه یعنی چه پس منم برم لباسای اونو شوهرشو جمع کنم ببینم خوششون میاد یا نه

نمیفهمه شوهرم اصلا.من نیمدونم چرا اینجوریه 

چیکارش کنم چی بهش بگم بفهمه که اقا دوست ندارم 

اتاث من به هم ریختس خالشم ورداره بیاره برا من لباس جمع کنن ابروی من بره.چیچی هستن این قوم تاتار بخدا 

امیدوارم هدف فقط لباس جمع کردن باشه 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم هدف فقط لباس جمع کردن باشه

هدف فضولیه.هدف اینه که تو بلد نیستی.هدف ادم حساب نکردن منه 

تو میخای فضولیم کنی به من بگو جلو من نشین بگو برادر کی بیاییم لباس جمع کنیم براتون اه چیچی هستن اینا بقران 

مگه پیش مادرشوهر زندگی میکنی ؟

حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويند با اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد و نه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!
خب خودت مرتب کن جدا کن

من وقت نمیکنم هر روزی یه چمدون جدا میکنم 

بچه هم دارم نمیزاره 

ولی خب دلیلی نمیشه که اونا ۴ساله همش همینن 

مثلا یه حرفی میخان بزنن به من مستقیم نیمگن به داداششون مبگن 

مثلا میگن برادر خرمارو اب بکشین رفتین خونه خب میمیری ب من بگی اخه