2777
2789
عنوان

داخل مهمونیی😑چیی بگمم❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 33 پست

ببین گلم اجازه نده حرف و نظر آدما اعصابت رو بهم بریزه

کلا

اگه به خاطر آدما آرایش میکنی اینو بدون ک آدمها هر کدوم ی نظری دارن

تو ارزش خودتو داشته باش

ببین کدوم کار درسته

ببین خدا بیشتر چطوری دوس داره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جات بودم این جمع رو ترک میکردم. یعنی چی. چرا باید جایی بمونی که جوونهاش مسخره ات کنن و بزرگترها توقع داشته باشن براشون برقصی

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

دخترعموت که معلومه چرا احساس شاخی میکنه بچه شاشوپسرعموتم چون پسره جمعه فکر کرده خیلی خفنه ولشون کن ب ...

اره حالا تنها نشستم کلا درونگرام و البته بیشتر از اون خجالتی

فقط کاش شب نمونیممم 

اینا میخوان فردا مدرسه نرن دختر عموم

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

خب بره پیش اونا میگن بلند شو بیا وسط

بهتر از این نیست که بشینه چندتا بچه گوزو بهش تیکه بندازن ؟
عیب نداره اگه گفتن بلند شو بگه حوصله ندارم یا بگه سردرد دارم . اصلا پاشه برقصه بهتر از اینه که روانشو بهم بریزن اون احمقا

بذار بگن خودتو گرفتیاتفاقا باید اینجوری فکر کننمحلشون نذار

عزیزم از خدامه اینطوری فکر کنن ولی قضیه به این سادگی نیست

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

اوه اوه خدا بهت صبر بده . فعلا برو پیش بزرگترا تا ببینیم چی میشه بعدا

ایشالاا 

عمم گیرم بیاره ۲ ساعت حرف میزنه😂🤦🏻‍♀️

ایشالاا عمم گیرم بیاره ۲ ساعت حرف میزنه😂🤦🏻‍♀️

عیب نداره میتونی تظاهر کنی به حرف عمت گوش میدی ولی در اصل گوش ندی😂 ولی دهن اون اسکلارو نمیتونی ببندی و نمیشه هم به حرفاشون توجه نکرد😂🤦🏻‍♀️

ایشالاا عمم گیرم بیاره ۲ ساعت حرف میزنه😂🤦🏻‍♀️

به حرفهای عمت گوش بدی بهتره تا اینکه مسخره بشی یا برقصی. مگه رفتی کازینو یا کاباره که برقصی😂😂

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

وقتی گفت خانم ارایشگر میگفتی جانم فضول خانوم ... وقتی گفتن چرا شکمت دادی تو میگفتی دنبال فضولم میگشت ...

حوصله ندارم اصلاا بدتر میشه حالا 

به حرفهای عمت گوش بدی بهتره تا اینکه مسخره بشی یا برقصی. مگه رفتی کازینو یا کاباره که برقصی😂😂

اره بابا مهمونی های خانواده ما اینطوریه