2777
2789

بچه من ۹ ماهشه بچه جاریم بزرگه ۸ سالشه کوچولوعم ۴ ماهشه بد این بچه بزرگه گرفته بود بچه منو هی میدوید باهاش از اینور ب اون ور بیش فعالی داره ینی همیشه تو راه رفتن عادیش میخوره زمین همش جاش زخمه بد یهو گرفت پسر منو از کمر تاپ دادن منم خندیدم با خنده رفتم گرفتمش گفتم زن عمو برو لاابجیه خودت از این بازیا کن گفت اون نمیشه گفتم چرا مامانت نمیذاره؟؟؟یهو حمله کرد رو ابجیش اونو بلند کرد بدو میکرد باهاش هی میدوید اینور اونور همه بهش میگفتن بذار زمین گوش نمیکرد اخر یر شوهرم سرش داد گفت بذارش دیگه اونم گذاشت قهر کرد رفت ی گوشه نشست همه هم وتسه من قیافه گرفتن

ولشون کن عرضه جمع کردن بچه اشون و ندارن سر تو خالی میکنن

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهمیت نده

خب کردی بچه رو گرفتی ازش

سلامت بچه شما از هر چیز دیگه ای مهم تره

والسلام

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

اهمیت ندهخب کردی بچه رو گرفتی ازشسلامت بچه شما از هر چیز دیگه ای مهم ترهوالسلام

بچه زبون نفهم هی بهش میگم اونو بذار بیا فلان بازیو کنیم شوهرم مامانش همه میگن نکن باز این کار خودشو میکنه

تو بچه خودتو نجات میدادی میومدی کنار چکار داشتی بگی خواهرشو اذیت کنه

من همینجوری با خنده ی چی گفتم ک ناراحت نشه بچه رو گرفتم ازش اگه بدون حرف میگرفتم غوقا میکرد یا خودش یا ننش و مادرشوهزم

من همینجوری با خنده ی چی گفتم ک ناراحت نشه بچه رو گرفتم ازش اگه بدون حرف میگرفتم غوقا میکرد یا خودش ...

تیکه انداختن برداشت کردن دیگ حتما 

من خودمم باشم اینجور برداشت میکنم 😬

میشد با خنده ی چیز دیگ گفت که راجب کسی دیگ نباشه حرفمون 

نمیگم شما منظور داشتیا من مامانمم اینجوریه تو دلش هیچی نی من میدونم ولی تو حرف زدن ی جوری حرف میزنه ک همه رو ناراحت میکنه 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

تیکه انداختن برداشت کردن دیگ حتما من خودمم باشم اینجور برداشت میکنم 😬میشد با خنده ی چیز دیگ گفت که ...

اره ی مقدارم من نسنجیده حرف زدم ب بچه جو دادم ولی این بچه خیییلی زبون نفهمه

اره ی مقدارم من نسنجیده حرف زدم ب بچه جو دادم ولی این بچه خیییلی زبون نفهمه

اره بابا بچه ها معمولا شیطون و رو اعصابن 😁 حالا گذشته عیب نداره 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️