2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ تو زشتی من چیم

عزیزم تو همون کاربر گلابی پلاسیده هسی؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
وای دقیقا یکی از دوستام رفته تتو کرده و رنگ مو گذاشته و پیرسینگم زده و ناخنم که داره همش بقیه جذبش م ...

متاسفانه حقیقت اینه پسرا ظاهر بین شدن و همین باعث میشه دخترا واسه زیبایی هرکاری بکنن 

اگه پارتنر نداشته باشن واسه جذب پارتنر و اگه داشته باشن واسه نگه داریش

این میشه که چهره های عادی و معمولی ما و اسی زشت دیده میشه

این روزا میگذرن اما تو از این روزای لعنتی نگذر
شیما کاتوزیان و ببین قبلا شکل شما بودهتووهمون دوره یه عالمه عاشق و دوست پسرو سفر خارج و اعتماد به نف ...

وای ببین منم دقیقا دیدمش یاد همون افتادم...

ولی این خیلییییی خوشگل تر از شیماس...

خیلی خیلی خیلی زیاد...

ماکارون هستم:)

راستش میخوام نظر واقعی بدم چون خودت گفتی 

بد نیستی عزیزم

اول بگم زاویه عکس انداختن خوب نیست والا یکم دوربینو بهتر بگیر

بعد چشم و ابروت خوشگله که  لباتم خوشگله پوستتم خوبه ولی دماغتو اگ پول داشتی عمل کن

و حتما یکم ژل چونه بزن خیلی خوشگل میشی🥲

الانم خوبی  مردم حتما بخاطر چیز دیگ ای ازت فرار میکنن دلیلش قیافت نیست

چی از جونم میخاید تو نی نی سایتم دس از سرم برنمیدارید

همین الانم عالی ای برای اینکه بهتر بشی میتونی مواتو ی جوری مدل بد ک جلوش پف دار تر باشه مثلا چتری پرده ای

بینیتو عمل کنی و چونتو عمل پروتز یا ژل بزنی

یااااا  به جا همه اینا دست از اینکه به اون دختر کوچولوی ماه درونت بگی زشت برداری

راستش میخوام نظر واقعی بدم چون خودت گفتی بد نیستی عزیزماول بگم زاویه عکس انداختن خوب نیست والا یکم د ...

ببین دماغش رو عمل کنه به فرم چهرش دیگه نمیاد...

الان گونه‌های قشنگی داره...لباشم قشنگه‌.‌‌.

فقط همون چانه، اونم دکتر خوب و عالی و باتجربه براش انجام بده، دیگه همه چی تمومه...

و با این حال بنظر من چونه‌اش اونجوری نیست که مثلا باعث بشه بقیه فرار کنن..

منم چونه‌ام همینجوریه‌..معمولیه دیگه...نه عقبه، نه جلوئه..معمولیه...مثل بقیه...

متاسفانه حقیقت اینه پسرا ظاهر بین شدن و همین باعث میشه دخترا واسه زیبایی هرکاری بکنن اگه پارتنر نداش ...

به قول یه خانم بلاگره می گفت تو جامعه و اینستا و تیک تاک و... بیرون رفتن های مداوم نرمال نیست 

پست استوری همیشه و توی همه جا چنل و ریلز داشتن نرمال نیست

سفر های مداوم به خارج و توی داخل و هر سری یه جایی بودن نرمال نیست

نشون دادن زندگی با یه مرد خوشتیپ و عضله ای و هر صبح قهوه و کروسان و ماچا و... و روتین زندگی متنوع و گرون نرمال نیست

سوار ماشین میلیاردی و لباس و تفریحات میلیاردی نرمال نیست

خب جواب منو نداد کاش بره شیما رو الگوش قرار بده

موافقم..

از اول با اعتماد به نفس رفت جلو...خودش رو محدود نکرد...

تجربه کرد...

نترسید....بعد هم که کلی پول جمع کرد و سرمایه گذاری‌هاش رو کرد، بعد رفت دنبال تزریق و اینا...

اتفاقا همین دیشب داشت تو استوری میگفت که ایشون ده سال پیش مدام هر چی در میوورده خرج دندون میکرده(حدود۲۷ سالگی)....اونم نه زیبایی، صرفا پر کردن و ترمیم کردن و...

میگم یعنی اینا همه طبیعیه...

آدم باید اول حواسش به سلامتی و اعتماد به نفس و پول در اوردن و تجربه کردن چیزهایی که دلش میخواد باشه‌..

مطمئت باش با همون ورژن میتونی آدم امن زندگیت رو پیدا کنی...

حالا بعدا یه دوتا تزریق میکنی...

درست میشه‌..

ببین دماغش رو عمل کنه به فرم چهرش دیگه نمیاد...الان گونه‌های قشنگی داره...لباشم قشنگه‌.‌‌.فقط همون چ ...

دقیقن بنظرم زشت نیست. 😐یه نمک خاصی داره چهرش راستش گوگولیه 

زشتی زیبایی مهم نیست نمیدونم کی معیارای زیبایو تعیین میکنه بخدا همین ک به دل بشینه کافیع ک ب دل میشینه قیافش مظلومه

چی از جونم میخاید تو نی نی سایتم دس از سرم برنمیدارید