با ما ها یکاری کردن که اگر به حرفشون باشیم، باید از خدا هم وحشت کنیم
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خب چیه ؟! ترسه دیگه چیکارش کنم برای شما بعضی چیزا ترس نداره دلیل بر این نمیشه که همه عین شما باشن که ...
شما حتما شنیدین اقا که ظهور کنن شمشیر برمیدارن همه رو میکشن و خونریزی به راه میندازن در واقع اینا شبهاتی بود که یهود و... وارد کردن تا مردمو دلزده کنن و تلاشی برای زمینه سازی ظهور نکنن
اتفاقا دنیای بعد از ظهور اینقددددر قشنگهههه که قابل تصور نیس
اقا بیان ک دنیا تموم نمیشه من شنیدم چن هزار سال حکومت میکنن، بعد از اون حکومت شیاطینو اجنه رو داریم بعدددد دنیا تموم میشه
اگه روایات پیامبر و امامان رو بخونی،داستان اینطور میشه که قبل از ظهور امام زمان ،مردم ایران تقریبا نابود میشن ،چونکه سه تا جنگ می کنند ودر این سه تا جنگ بیشتر ایرانی ها کشته میشن