2777
2789
عنوان

چرا از امام زمان میترسم

530 بازدید | 57 پست

نه اینکه دوسشون نداشته باشم ، نه 

ولی خیلی میترسم از ظهورشون ، همش میگم کاش امام زمان ظهور کنه همه ی این بدیا تموم شه ولی میترسم خیلی میترسم

حتی تاپیکای پربازدید درباره ی امام زمانو که میبینم ، این تاپیک بیاید درباره امام زمان حرف بزنیم و ...

خیلی خیلی میترسم بعضی وقتا انگاری خواب شبو ترس ازم میگیره با اینکه خیلی دوستشون دارم

با ما ها یکاری کردن که اگر به حرفشون باشیم، باید از خدا هم وحشت کنیم

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای چی دقیقا از چ لحظات می‌ترسی.؟؟

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

خیلی مهربونه عشقه 

پر از محبت مهربانی 

تو هرروز باهاش توی دلت صداش کن باهاش جرف بزن 

درد دل کن  

اون وقت میبینی چقدر ازش  حس خووب میگیری 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
نمیتونم کلا فکر میکنیم وقتی ظهور کنن چی میشه با ما چیکار میکنن ایا پایان دنیاس یا نه

ن عزیزم پایان نیس. ولی میاد 

تا روشنایی وارد این دنیا شه پر از پاکی عدالت 

وقتی اون بیاد حکومتش پر از برکت 

تو میتونی جمعها براش نماز بخونی 

کل هفته هم یادش کنی  شده هرروز یدونه صلوات هدیه کن بهش یواش یواش ک نزدیکش بشی درکش میکنی 

نمیتونم کلا فکر میکنیم وقتی ظهور کنن چی میشه با ما چیکار میکنن ایا پایان دنیاس یا نه

تاثیر فیلم های هالیوودی ظهوره حتما

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

نه پایان دنیا نیست

بعدش امام علی و خودش وو.. حکومت میکنن

نترس نمیاد گردن بزنه 

میاد دنیا رو نجات بده

خب چیه ؟! ترسه دیگه چیکارش کنم برای شما بعضی چیزا ترس نداره دلیل بر این نمیشه که همه عین شما باشن که ...

شما حتما شنیدین اقا که ظهور کنن شمشیر برمیدارن همه رو میکشن و خونریزی به راه میندازن در واقع اینا شبهاتی بود که یهود و...  وارد کردن تا مردمو دلزده کنن و تلاشی برای زمینه سازی ظهور نکنن 

اتفاقا دنیای بعد از ظهور اینقددددر قشنگهههه که قابل تصور نیس 

اقا بیان ک دنیا تموم نمیشه من شنیدم چن هزار سال حکومت میکنن، بعد از اون حکومت شیاطینو اجنه رو داریم بعدددد دنیا تموم میشه

فیلمای خارجی نمیبینم چرا هرچی میه ربطش میدید به هالیوود و خارج

عه نوشتم حتما! میخواستم بگم شاید(تقصیر آمریکاست😂) 

آل یس بخون خیلی قشنگه اکلینی میشی

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

اگه روایات پیامبر و امامان رو بخونی،داستان اینطور میشه که قبل از ظهور امام زمان ،مردم ایران تقریبا نابود میشن ،چونکه سه تا جنگ می کنند ودر این سه تا جنگ بیشتر ایرانی ها کشته میشن