2777
2789
چرا گل یادم میاد شمارو❤️

🤭🤔فعککککک نکنم😂😂

ولی من یادمه یه دختری بود که از قضا خیلیم مهربونه دلسوزه واسه همه قلبش لطیفه پرنده هارو دوست داره ولی دست زیاددد نمیزنه به جک و جونور یه ما کدبانوعه کارهاش سر اصوله لباسای خوب میپوشه مرتبه چای هم دوست داره آب گرم هم گاهی میخوره 

@آبانیییییییییییی‍ 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکنه میشه  سنم درسته عزیزان 

چرا حالت بده؟

فداتشم از منم بگین 💚 

برمیگرده ؟ 

ممنونم گلم 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن من از شخصیتمه از بچگی منفی بافم وانرژی منفیالان کلی دارم تلاش میکنم ،همه چی رو رواله ،چیزاییی ک مب ...

چون هی تکرار میکنی با خودت یه تنبه واسه خودت بزار که نکنی اینجوری

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکنه میشه  سنم درسته عزیزان 

اونی ک قبلا باهاش چت مبکردم و از ذهنم نمیره بهم پیام میده ؟کی ؟

عزیزم احتمالش کمه

اگه پیام هم بده به این زودیا نیست

سعی کن فراموشش کنی

چون اگه تموم فکر و انرژیتو برای اون ادم بزاری قطعا حالت از اینی که هست هم بدتر میشه

اولویت های زندگیتو عوض کن اون ادم خودش میاد سراغت،خودت و اهدافتو اولویت قرار بده♡

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

عزیزم احتمالش کمهاگه پیام هم بده به این زودیا نیستسعی کن فراموشش کنیچون اگه تموم فکر و انرژیتو برای ...

عزیزم منم چندبار پرسیدم لطفا برای منم بگو دعاتون میکنم 

عشقم میاد سمتم؟اشتی میکنیم؟

به امید رسیدن به دو تا 

عالی همش درست😍❤️🫂

تازهشممم یادمه پیتزا و پاستا و لازانیا دوست داره لازانیا کمتر از بوی کره سرخ شده هم بدش میاد چه فایده تو منو یادت نمیادددد😂😂😂(کرمم گرفته امشب 

عالی همش درست😍❤️🫂

یه سوال کنم؟

عزیزم میشه بگید اون اتفاقی که منتظرشم میفته یا نهاگر آره کی؟

عزیزم من یادمه برای شما گرفته بودم

اگه دوباره بگیرم امکان خطاش زیاده چون برای یه نیت تکراری یا باید یک بار فا.ل بگیرید یا به تعداد اعداد فرد که معمولا تو اکثر مواقع همون بار اولی درسته

ولی اگه بازم میخواید براتون میگیرم

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

عزیزم من یادمه برای شما گرفته بودماگه دوباره بگیرم امکان خطاش زیاده چون برای یه نیت تکراری یا باید ی ...

ممنونم عزیزدلم

نیتم متفاوته

تا حالا برای این ک گفتم نگرفتم 

یه اتفاقی منتظرم تو ذهنم هست نمیتونم بگم 

🌾🎥🎬🎨🖌️ 🧑‍🏫 🌾

بله تا ۳ وعده دیگه

مرسی عزیزم ینی اون میاد سمتم درسته ؟۳ وعده یعنی چقدر ذیگه ؟عزیزم یه سوال دیگم بپرسم اینکه بهم میرسیم؟و اینکه مدرسه ای که در حال حاضر مشغولم قراردادشونو تمدید میکنن باهام؟

ممنون میشم مهربونم اینبارو جواب بدید

به امید رسیدن به دو تا