2777
2789

من یه خاطره تعریف میکنم... ⛈️

یه روز منو دوستام چون تربیت بدنی داشتیم رفتیم توی سالن ورزشی مدرسه مون

و به حدی هوا تاریک و سیاه بود انگار که شبه... 

بعد منو دوستام رفتیم و چون هوا ابری و سرد بود نرفتیم بیرون روی تور و توی سالن با دوستام والیبال بازی کردیم... 🌧🏐

خلاصه یکم که گذشت بارون گرفت... 🌧

سالنمون هم چون هوا ابری بود تاریییک و بارون هم شدید و شدیدتر میشد. 

یهو یه رعدو برقه خیلییی وحشتنکا زد و کل بچه هامون پریدن هوا از ترس😂⛈️

و فقط من بودم که داشتم لذت میبردم همه ترسیده بودن و شوکه🎀

و خلاصه بازی کردیم و سالن تاریک با بارون شدید و رعدو برق های کر کننده.... 

خلاصه زنگ خونه خوردو ما کیفمونو گذاشتیم سرمون و رفتیم.... 

و وقتی به خونه رسیدیم همه کیفا خیس خودشون که دیگه موش آبکش😂😂🌧

خلاصه این بیشترین لذتو تو زندگیم داره🌂☕

بوی بارون... 

مطمئنم هیچکس بیشتر از من این حالو دوست نداره... 

حالا یه لحظه برین جای من... 

شما هم بگین. 

برای کسی بمان که بداند ماندن چیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم دوباره تجربش کنم😭

رفته بودیم با دوستم دیدن معلمم قبلش رفتیم گل رز خریدیم بارون میبارید،برگای پاییزی زیر پامون خش خش میکرد 

سوار اتوبوس شدیم ،بارون خیلی شدت گرفت .

وقتی رسیدیم به مدرسه گل و دادیم و معلم و بغل کردیم ،معلم گفت الان بارونه بیاید کلاس بعدا برید وقتی رفتیم توی کلاس تمام خاطرات مثل برق از نظرم گذشت، همینجوری هم رعد و برق شدت می‌گرفت و بارون. 

وقتی برگشتیم توی راه کلا خیس شدیم ،

توی خونه که رسیدم نیک ساعت بعد سیل وحشتناک توی خونمون هم رسید و همه جا خیس شد  ،تگرگ های وحشتناک تمام شیشه هامونو شکست . و همون سال شد تیتر خبر ها: بدترین سیل مشهد...😭🌿

خیلی خاطره خوبی برام بود

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

منم یادمه زمستون برف اومده بود با دوستام از مدرسه برمیگشتیم یه مغازه بود فروشندش خانم بود روی چراغ علاءالدین لبو گذاشته بود بپزه رفتیم خریدیم توی برف و سرما چسبید

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

امیدوارم دوباره تجربش کنم😭رفته بودیم با دوستم دیدن معلمم قبلش رفتیم گل رز خریدیم بارون میبارید،برگا ...

اخییی🥺🌧

ولی من تاحالا سیلو تجربه نکردم🌂🍵

ولی خب دلم سوخت یکم🍓

همیشه سلامت باشی

منم یادمه زمستون برف اومده بود با دوستام از مدرسه برمیگشتیم یه مغازه بود فروشندش خانم بود روی چراغ ع ...

منم میخوااام😂☕