2777
2789
عنوان

پشت بمونم یا دانشگاهو برم

93 بازدید | 11 پست

ثبت نام کردم غیر انتفاعی به نظرتون یکی دوسال بمونم قشنگ بخونم رشته خوب دولتی بیارم یا همینو برم اصلا ذهنم نمیکشه واس همین فوری رفتم دانشگاه ولی هزینش برامون سخته احتمالم داره ازدواج کنم و اونم مخالف این رشته و دانشگاهه سر خود رفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اهل تلاش و اراده هستی حتما

وگرنه اصلااا

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

بنظرم دانشگاه برو ولی دانشگاه رو جدی نگیر واسه کنکور بخون 

اگه باز قبول نشدی حداقل یه سال جلویی

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

پشت موندن اصلا کار آسونی نیست خیلی حوصله میخاد خیلی اراده میخاد قشنگ فکر کن ببین میخا چی کنی

اگر پشت نمونم قطعا یک سال میرم سرکار چون حس میکنم ذهنم باید آزاد بشه

پیام نور چرا نمیری از غیر انتفاعی هم بهتره هم میتونی سرکلاس نری

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

پیام نور چرا نمیری از غیر انتفاعی هم بهتره هم میتونی سرکلاس نری

ثبت نامکردم دیگه بابام همینم قبول نداشت ب هزار زور رفتم اگر فردا بگم پیام نور دیگه درگیر میشیم