2777
2789
عنوان

به نظرتون منطقیه

67 بازدید | 12 پست

سلام ، اینکه یه عمر تو بی پولی زندگی کردم و کلا با بی پولی بزرگ شدم، الان منطقیه که برای ازدواجم پول رو هم یک معیار اصلی هم تراز اخلاق قرار بدم یا نه، نمیخوام بقیه زندگیم هم مثل گذشته بگذره، خیلی بی پولی بده ،خیلی

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

هر ادمی باید به این موضوع توجه کنه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر ادمی باید به این موضوع توجه کنه

من خیلی با سختی بزرگ شدم، فقط خودم می‌دونم چی کشیدم، کاش ادامه زندگیم ورق برگرده ، هعی

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

کاملا منطقیههمه دختر حق اینو دارن یه زندگی خوب رو تجربه کنن

ولی خب یه آدم پولدار که هیچ وقت نمیاد با منی که وضع خانوادگیمون خوب نیست ازدواج کنه

آره خب اینم هست نهایتا میتونیم دعا کنیم یه بختی مثل جورجینا نصیبمون بشه 😂

پولدارها اینقدر فیس و افاده دارن که نگوو ، ولی کاش برای من یکی ورق برمیگشت ، دیگه نمی‌کشم ، از خونمون خسته شدم، دلم میخواد برم فقط از اینجا 

پولدارها اینقدر فیس و افاده دارن که نگوو ، ولی کاش برای من یکی ورق برمیگشت ، دیگه نمی‌کشم ، از خونمو ...

تآره احتمالا خیانت کردنشون هم هست چون کلی دختر دورشونن 

منم بعضی وقتا مثل تو میشم 

انشالله خیلی زود بشه ما هم مستقل بشیم

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

تآره احتمالا خیانت کردنشون هم هست چون کلی دختر دورشونن منم بعضی وقتا مثل تو میشم انشالله خیلی زود بش ...

من منظورم خیلی پولدار نیست ، یکی باشه انقدری داشته باشه که بتونیم خوب زندگی کنیم

من منظورم خیلی پولدار نیست ، یکی باشه انقدری داشته باشه که بتونیم خوب زندگی کنیم

تو این زمونه خوب زندگی کردن به نظرم یعنی اینکه مرغ و گوشت به قدر نیاز بخوری ، سالی حداقل ۲ بار مسافرت بری ، خونه از خودت باشه و ..... 

خب همینا هم واسه ما ایرانیا یه جورایی لاکچریه 🥲

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

تو این زمونه خوب زندگی کردن به نظرم یعنی اینکه مرغ و گوشت به قدر نیاز بخوری ، سالی حداقل ۲ بار مسافر ...

آره دقیقا همینا واقعا برای من بسه، وگرنه من ماشین خارجی و ویلا نمیخوام که