سلام بچه ها من این چند مدت خیلی رو خودم کار کردم تا توی هر شرایطی تعادل خودم رو حفظ کنم الان پیش مامانم بودم و داشتم میخندیدم بهم میگه تو کنکور قبول نشدی باید گریه کنی بهم میگه چوبشو بعدا میخوری میگه بعدا میفهمی چه بلایی سرت اومده من این چند روز بعد مدت ها یکم انگیزه پیدا کردم و به خودم میگفتم این یه سال پشت کنکور میمونم و خوب میخونم ولی حیف که خیلی تنهام و هیچ کس واقعا دلی پیش من نیست الانم حالمو خراب کرد مامانم خیلی ازش عقده برداشتم من فقط همین یه دونه مامانو دارم توی دنیا
یکی از بچه های مدرسمون که پزشکی قبول شده بود میگفت الان توهین ها و سختگیری های مادرتون رو به جون بخرید و درس بخونید خیلی بهتره تا وقتی که یه ماه به کنکور مونده یا کنکور قبول نشدید حکایت شماست
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه بخوای به این چیزها فکر کنی این سال را هم از دست میدی به خودت میای میبینی به خاطر این حرفها عمرت حروم شده اصلا اهمیت نده صبور باش به آینده خوب فکر کن یک دستبندی یک انگشتری دستت کن هر بار چشمت بهش خورد یادت بیاد بجنگی برای آینده ات این حرفها را بریز دور
ناراحت نباش عزیزدلم منم چیزی ک میخاستم قبول نشدم دوباره شروع کردم خوندن خیلیا نا امیدم کردن دوست آشنا پدر مادر ک سال دیگه هیچی نمیاری خر نشو امسال بیا برو دانشگاه و خیلی چیزای دیگه ولی با خودت فکر کن لیاقت دوازده سال تلاشت ی رشته به درد بخوره هر جور شده دوباره ب خودت انگیزه بده ک حق تو این نیست ک تیکه های مامانتو بشنوی کاری کن سال دیگه بابت این تیکه ها شرمنده شه
خب رشته ات تجربیه در اومدن توش کار هر کسی نیست که من تو ریاضی نمونه دولتی درس میخوندم بعدا تغییر رشته دادم و اونجا که بودم فقط یکی دو نفر تو دو سه سال در اومدن پزشکی رو خب تقصیر تو نیست که متقاضیش زیاده ای کاش این رشته رو انتخاب نمی کردی من اطرافیانمو هر کی میخواد بره بخونه بهش اینارو میگم که نرن تجربی